Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

16. januar 2020 11:55

29-årig i stor sag om databedrageri

I dag torsdag den 16. januar blev en 29-årig mand fra Fredericia ved retten i Kolding idømt 3 års fængsel i en stor sag om blandt andet databedrageri. Sagen blev behandlet som en tilståelsessag.

Lovbøger på hylde

Den 29-årige erkendte blandt andet 418 forhold af databedrageri til en samlet værdi af ca. 4,9 mio. kr. Databedrageriet foregik ved, at den nu dømte franarrede personer, han kontaktede på nettet, deres CPR.nr. og NemId. Herefter oprettede han lån i deres navne og overførte pengene til sig selv eller til andre. I den forbindelse er to andre personer sigtet i sagen for hæleri ved at have ladet den 29-årige indsætte pengene på deres konto i nogle af forholdene.

Manden erkendte også at have været i besiddelse af 34,2 gram kokain til eget forbrug, som blev fundet under en ransagning af hans bopæl i Fredericia den 2. april 2019. Ved ransagningen blev der også fundet 31.000 kr., som blev konfiskeret af politiet.

Derudover erkendte den 29-årige, at han havde overtrådt fyrværkeribekendtgørelsen og ordensbekendtgørelsen, da han den 9. marts 2018 affyrede en raket i forbindelse med en fodboldkamp mellem OB og AGF på Odense Stadion, hvor han i øvrigt havde forbud mod at opholde sig.
 
For anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi mødte specialanklager Bolette Lund Kristensen. 
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

25. september 2020

Sydøstjyllands Politi

Grundlovsforhør: 24-årig kvinde sigtet for omfattende bedrageri ved samhandel

En 24-årig kvinde fra Vejle fremstilles i dag kl. 13.00 i grundlovsforhør ved Retten i Kolding, hvor hun er sigtet for bedrageri ved samhandel.

25. september 2020

Sydøstjyllands Politi

Vi skal skrue op for ansvarligheden

COVID-19 har vokset sig større, og smittestigningen har også ramt kommunerne i Sydøstjyllands Politikreds. For at modvirke smittespredning kalder tiden på en skærpet ansvarlighedsfølelse, hvor alle borgere med deres adfærd skal bidrage til at forhindre yderligere smittespredning.

21. september 2020

Sydøstjyllands Politi

17-årig idømt betinget fængsel for vold

En 17-årig mand fra Horsens blev ved Retten i Horsens i fredags den 18. september 2020 idømt 60 dages betinget fængsel på vilkår af samfundstjeneste, ligesom hans sag blev henvist til videre behandling ved Ungdomskriminalitetsnævnet for vold af særlig rå brutal eller farlig karakter.