Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

16. januar 2020

29-årig i stor sag om databedrageri

I dag torsdag den 16. januar blev en 29-årig mand fra Fredericia ved retten i Kolding idømt 3 års fængsel i en stor sag om blandt andet databedrageri. Sagen blev behandlet som en tilståelsessag.

Lovbøger på hylde

Den 29-årige erkendte blandt andet 418 forhold af databedrageri til en samlet værdi af ca. 4,9 mio. kr. Databedrageriet foregik ved, at den nu dømte franarrede personer, han kontaktede på nettet, deres CPR.nr. og NemId. Herefter oprettede han lån i deres navne og overførte pengene til sig selv eller til andre. I den forbindelse er to andre personer sigtet i sagen for hæleri ved at have ladet den 29-årige indsætte pengene på deres konto i nogle af forholdene.

Manden erkendte også at have været i besiddelse af 34,2 gram kokain til eget forbrug, som blev fundet under en ransagning af hans bopæl i Fredericia den 2. april 2019. Ved ransagningen blev der også fundet 31.000 kr., som blev konfiskeret af politiet.

Derudover erkendte den 29-årige, at han havde overtrådt fyrværkeribekendtgørelsen og ordensbekendtgørelsen, da han den 9. marts 2018 affyrede en raket i forbindelse med en fodboldkamp mellem OB og AGF på Odense Stadion, hvor han i øvrigt havde forbud mod at opholde sig.
 
For anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi mødte specialanklager Bolette Lund Kristensen. 
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 4024 5809

Flere nyheder

20. februar 2020

Sydøstjyllands Politi

Flypassager standset med kokain i bagagen

Onsdag den 19. februar 2020 ca. kl. 14.30 anholdt Sydøstjyllands Politi en 44-årig flypassager i Billund Lufthavn med, hvad der formodes at være, omkring 1 kg kokain i bagagen.

20. februar 2020

Sydøstjyllands Politi

Stort beslag af indsmuglet hash

I går beslaglagde Sydøstjyllands Politi en større sending hash og anholdt seks mænd i færd med at aflæsse hashen. De seks fremstilles i dag i Grundlovsforhør for lukkede døre.

17. februar 2020

Sydøstjyllands Politi

Vandstanden i Bygholm sø i Horsens fører til rømning af boligområde

Boligområdet Bygholm Åvænget ved Schüttesvej, der består af bl.a. 11 boligblokke, bliver nu midlertidigt rømmet. Det er en sikkerhedsforanstaltning, da vandstanden i Byghold sø er så høj, at det måske kan føre til underminering af det dige Schüttesvej passerer søen på.

Afvis cookies