Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

29. november 2023 10:16

29-årig mand er anholdt og sigtet for at have eksponeret flere piger for ætsende væske

Onsdag formiddag bliver en 29-årig mand fra Horsens fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Han er sigtet for at have eksponeret tre piger for ætsende væske i en forretning i Horsens.

Grundlovsforhør

Over en periode på fire uger har tre piger i forbindelse med besøg i den samme forretning i Horsens oplevet at være blevet eksponeret for en ætsende væske. I alle tilfælde ætsede væsken hul i pigernes tøj, og i to tilfælde kom væsken på huden. 

 

Episoderne er sket den 27. oktober, 6. november og 25. november.

Sydøstjyllands Politi har efterforsket sagen, og det har ført til, at en 29-årig mand fra Horsens er blevet anholdt. Han fremstilles klokken 11.00 ved et grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Manden er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 245, der omhandler legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

Manden har tilstået, at han har eksponeret pigerne for væsken.

Den foreløbige efterforskning tyder på, at der kan være yderligere personer, der er blevet eksponeret for ætsende væsker. Hvis man har mistanke om, at man er blevet eksponeret for ætsende væske – for eksempel i en butik i Horsens eller omegn, opfordrer Sydøstjyllands Politi til, at man hurtigst muligt kontakter politiet på telefon 1-1-4.

Efterforskningen tyder på nuværende tidspunkt ikke på, at der hverken er tale om terror, hadforbrydelser eller lignende.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger at dele med offentligheden på nuværende tidspunkt.

 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

22. april 2024

Sydøstjyllands Politi

37-årig mand idømt forvaring for drab

En 37-årig mand, der var tiltalt for at have dræbt en 26-årig mand den 1. januar 2023, er i dag blevet kendt skyldig.

22. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Efterforskning af bombetrussel i Billund Lufthavn

Den mand i 30’erne, der blev anholdt i forbindelse med hændelsen i Billund Lufthavn i lørdags, blev i går varetægtsfængslet i 4 uger ved et grundlovsforhør for dobbelt lukkede døre. Sagen bliver nu efterforsket intensivt af Sydøstjyllands Politi.

21. april 2024

Sydøstjyllands Politi

Genstand fra Billund Lufthavn destrueret

Forsvarets ammunitionsryddere foretog lørdag aften en kontrolleret sprængning af den genstand, som blev indleveret til politiet i Billund Lufthavn i går i forbindelse med bombetruslen. Det foregik i et område omkring Hejnsvig, hvor det blev vurderet forsvarligt.