Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

23. oktober 2020 11:13

5 unge mænd anholdt: Grov ’spøg’ gik alt for langt


Onsdag den 21. oktober omkring kl. 20.00 blev en 16-årig dreng tvunget ned i en bils bagagerum af tre maskerede mænd i Fredericia, da han var på vej hjem fra træning. Det viste sig senere, at der var tale om en spøg.

Sydøstjylland Politis logo

Sydøstjyllands Politi satte straks en efterforskning i gang for at finde frem til mændene, og via blandt andet videoovervågning lykkedes det hurtigt at finde frem til de tre mænd og herefter også til yderligere to mænd, der havde været med til at planlægge ’spøgen’. De fem mænd, der er henholdsvis 16 år, 18 år, 18 år, 23 år og 25 år, er nu sigtet for hændelsen. De er alle sammen bekendte af den 16-årige dreng, og de har forklaret, at de gjorde det som en spøg, og at de var blevet inspireret til det af en video, de havde set på de sociale medier. Alle involverede er fra Fredericia-området.

’Der er tale om en meget grov spøg, hvor en ung mand bliver tvunget ned i et bagagerum, kørt af sted i en bil, taget ud af bilen og ført ind i et skovområde af maskerede mænd, mens de taler gebrokkent engelsk til ham,’ fortæller vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter: ’De afslører herefter, hvem de er, og at det er en spøg. Det er selvfølgelig en lettelse for den 16-årige mand, men inden det har episoden jo fremstået virkelig for ham, og han har uden tvivl været bange og ude af sig selv under turen.’

Sydøstjyllands Politi ser meget alvorligt på denne hændelse, hvor de unge mænd ikke bare har sat en skræk i livet på en ’kammerat’, men også har spildt politiets tid og skabt utryghed på den parkeringsplads, hvor de ’kidnappede’ den 16-årige dreng. Den ’spøg’ vil de nu blive stillet til ansvar for. 
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

12. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

Endnu en mand fremstilles i grundlovsforhør i sag om grov vold mod en 20-årig mand i Horsens

Sydøstjyllands Politi har onsdag formiddag anholdt endnu en formodet gerningsmand i sagen fra Horsens, der omhandler grov vold begået mod en 20-årig mand, og der ledes lige nu efter yderligere én person.

12. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

To yngre mænd fremstilles i grundlovsforhør i sag om grov vold mod 20 årig mand i Horsens i går

Det er lykkedes for Sydøstjyllands Politi efter en kort, men intens efterforskning, at identificere og anholde de 2 formodede gerningsmænd. Der ledes lige nu efter yderligere to. Det 20 årige voldsoffer er fortsat i kritisk tilstand.

11. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

20 årig mand i kritisk tilstand efter grov vold i Horsens

Det var i eftermiddag ved formentligt 16 tiden i Sølvgade, at den 20 årige blev udsat for grov vold af formentligt tre – fire yngre mænd. Mændene kørte galt på Nørretorv på vej fra gerningsstedet og flygtede derefter fra uheldsstedet