Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

15. juni 2023 12:45

Cigaretskod forårsagede brand i Elgiganten i Vejle


Søndag den 11. juni modtog Sydøstjyllands Politi omkring kl. 16.00 en anmeldelse om en brand, der var opstået i Elgiganten i Vejle. Brandårsagen er nu fundet.

Sydøstjylland Politis logo

Branden i Elgiganten søndag den 11. juni i Vejle forårsagede en del røg, hvorfor Sydøstjyllands Politi advarede borgerne om at holde sig væk fra røgen og lukke døre og vinduer. Branden kom forholdsvist hurtigt under kontrol, og ingen personer kom til skade under branden. 

For at finde frem til brandårsagen, og om der måtte ligge et strafbart forhold bag branden har Sydøstjyllands Politi foretaget en brandundersøgelse. Konklusionen ligger nu klar. 

Branden er ifølge undersøgelserne opstået i en spand på en terrasse, fordi et cigaretskod ikke er blevet helt slukket. Der opstod gløder og ild i spanden, som herefter spredte sig til terrassen. Det har på det foreliggende grundlag ikke været muligt for Sydøstjyllands Politi at udpege personen, der har efterladt cigaretten, som ikke var slukket helt. 

Det ligger dog fast, at der ikke foreligger et strafbart forhold, og derfor foretager Sydøstjyllands Politi sig ikke yderligere i forbindelse med branden.  

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

23. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Ingen tegn på at kvindes død skyldes kriminel handling

En 53-årige kvinde blev mandag fundet død i en lejlighed i Vejle. En obduktion har i dag vist, at der ikke er tegn på, at dødsfaldet skyldes en strafbar handling.

18. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Tjek dit pas i god tid inden afrejse og få en rolig start på ferien

Det er både en god idé og nødvendigt at tjekke både gyldigheden af sit pas samt reglerne for det land, man har planer om at rejse til. Hvis man eksempelvis skal til Tyrkiet, er det et krav, at passet skal være gyldigt i 150 dage fra indrejsedatoen.

17. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Tre mænd anholdt efter eftersættelse fra Brædstrup mod Horsens

Sydøstjyllands Politi foretog natten til onsdag omkring kl. 03.30 en eftersættelse af et køretøj ad Silkeborgvej fra Brædstrup mod Horsens. Tre personer blev anholdt.