Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

29. marts 2022 09:31

Endnu en mand i Grundlovsforhør i forbindelse med hændelse på Finlandsvej i Vejle

I dag kl. 10.30 i retten i Kolding fremstilles endnu en mand i grundlovsforhør med begæring om fængsling på baggrund af hændelse på Finlandsvej i Vejle

Afspærring

Foto: Kim Matthäi Leland

Manden, der er 23 år og fra Vejle-området som de to øvrige fængslede, blev anholdt i går som et resultat af efterforskningen. Han mistænkes, som de øvrige, for en rolle i hændelsen ud for Finlandsvej 103 i Vejle, hvor der blev hørt 2-3 skud affyret omkring kl. 23.35 søndag aften.

Der er i forbindelse hændelsen fortsat ikke fundet tilskadekomne.

Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, da det stadigt ikke kan udelukkes, at der har været yderligere gerningspersoner involveret i hændelsen.

Efterforskningen fortsætter, og da det som nævnt ikke kan udelukkes, at der er yderligere gerningsmænd på fri fod, og da efterforskningen er i gangværende, er der aktuelt ikke yderligere oplysninger, der kan deles med offentligheden

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

13. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

Målrettet indsats fører til fund af gaspistol og signalpistol

Sydøstjyllands Politi fandt på baggrund af en målrettet indsats og ransagning af flere adresser i Vejle en gaspistol og en signalpistol. En 34-årig mand er i den forbindelse blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven.

11. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

Hundepatrulje snuste sig frem til indbrudstyve i går - nu er de dømt

To udenlandske mænd blev mandag den 10. juni anholdt i forbindelse med et indbrudsforsøg. Tirsdag den 11. juni blev de begge idømt straksdomme ved Retten i Kolding.

4. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

To mænd dømt for flere røverier af særlig farlig karakter

Retten i Kolding idømte i dag en mand på 31 år 5 års fængsel og en mand på 30 år 6 års fængsel for i forening af have begået flere røveri-forhold af særlig farlig karakter.