Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

29. oktober 2023 09:22

56 årig mand dræbt i Kolding

Den formodede gerningsmand er anholdt

Sydøstjylland Politis logo

Den 56 årige mand, der boede i Kolding, har ifølge politiets efterforskning været i et sammenstød med en 24 årig gerningsmand i Kolding Midtby omkring kl. 21 lørdag aften. Sammenstødet endte voldeligt og den 56 årige blev i umiddelbar tilknytning til hændelsen hjulpet af folk i området ved Gråbrødregade. Han er efterfølgende erklæret død på Kolding Sygehus.

Sydøstjyllands Politi har lørdag aften og natten til søndag gennemført en intensiv efterforskning, og har i den forbindelse været massivt tilstede i Kolding Midtby med efterforskere, teknikere og hundepatruljer, ligesom der er foretaget vidneafhøringer og indsamlet videoovervågning.

På baggrund af politiets efterforskning er der foretaget anholdelse af den 24 årig mand, der ligeledes er fra Kolding. Det er aktuelt politiets opfattelse, at der ikke er en forudgående relation mellem de to mænd og at der er tale om en isoleret hændelse.

 

Den 24 årige forventes fremstillet i grundlovsforhør i dag kl. 12.00 ved retten i Kolding sigtet for manddrab og det forventes, at der anmodes om lukkede døre under retsmødet.

De pårørende til den dræbte 56 årige mand er underrettet.

Af hensyn til den aktuelle efterforskning kan Sydøstjyllands Politi ikke på nuværende tidspunkt dele yderligere oplysninger med offentligheden.


Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

18. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Tjek dit pas i god tid inden afrejse og få en rolig start på ferien

Det er både en god idé og nødvendigt at tjekke både gyldigheden af sit pas samt reglerne for det land, man har planer om at rejse til. Hvis man eksempelvis skal til Tyrkiet, er det et krav, at passet skal være gyldigt i 150 dage fra indrejsedatoen.

17. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Tre mænd anholdt efter eftersættelse fra Brædstrup mod Horsens

Sydøstjyllands Politi foretog natten til onsdag omkring kl. 03.30 en eftersættelse af et køretøj ad Silkeborgvej fra Brædstrup mod Horsens. Tre personer blev anholdt.

12. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

21-årig mand får fire måneders fængsel for graffiti og andre lovovertrædelser

Manden, der er fra Vejle, er i dag blevet idømt fire måneders fængsel for blandt andet gentagne tilfælde af hærværk.