Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

29. oktober 2023 09:22

56 årig mand dræbt i Kolding

Den formodede gerningsmand er anholdt

Sydøstjylland Politis logo

Den 56 årige mand, der boede i Kolding, har ifølge politiets efterforskning været i et sammenstød med en 24 årig gerningsmand i Kolding Midtby omkring kl. 21 lørdag aften. Sammenstødet endte voldeligt og den 56 årige blev i umiddelbar tilknytning til hændelsen hjulpet af folk i området ved Gråbrødregade. Han er efterfølgende erklæret død på Kolding Sygehus.

Sydøstjyllands Politi har lørdag aften og natten til søndag gennemført en intensiv efterforskning, og har i den forbindelse været massivt tilstede i Kolding Midtby med efterforskere, teknikere og hundepatruljer, ligesom der er foretaget vidneafhøringer og indsamlet videoovervågning.

På baggrund af politiets efterforskning er der foretaget anholdelse af den 24 årig mand, der ligeledes er fra Kolding. Det er aktuelt politiets opfattelse, at der ikke er en forudgående relation mellem de to mænd og at der er tale om en isoleret hændelse.

 

Den 24 årige forventes fremstillet i grundlovsforhør i dag kl. 12.00 ved retten i Kolding sigtet for manddrab og det forventes, at der anmodes om lukkede døre under retsmødet.

De pårørende til den dræbte 56 årige mand er underrettet.

Af hensyn til den aktuelle efterforskning kan Sydøstjyllands Politi ikke på nuværende tidspunkt dele yderligere oplysninger med offentligheden.


Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

22. februar 2024

Sydøstjyllands Politi

Færdselsindsats bekræfter tendens: Alt for mange bilister kigger på mobilen frem for vejen

Alt for mange kigger på alt muligt andet, når de kører bil. Især mobilen lokker øjnene væk fra vejen, viser en færdselsindsats i Kolding fra i tirsdags. Sydøstjyllands Politis opfordring lyder: Kør bil, når du kører bil.

15. februar 2024

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi skærper indsatsen og anholder indbrudstyv på fersk gerning

Sydøstjyllands Politi har torsdag morgen anholdt en 32-årig mand, der nu er sigtet for at have begået flere indbrud. Manden bliver senere på dagen fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

15. februar 2024

Sydøstjyllands Politi

27-årig fik fængselsstraf på 1 år og 3 måneder for salg af narkotika

En 27-årig mand fra Rødding blev onsdag den 14. februar idømt 1 år og 3 måneders ubetinget fængsel ved Retten i Kolding.