Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

20. april 2024 13:26

Evakuering i Billund Lufthavn

Sydøstjyllands Politi er lige nu massivt til stede i Billund Lufthavn på baggrund af en bombetrussel, der blev anmeldt til politiet omkring kl. 10.30.

Sydøstjylland Politis logo

Politiet foretager på baggrund af bombetruslen fuld evakuering af alle rejsende i lufthavnen, og på nuværende tidspunkt er evakueringen fuldført.

 

’Vi anmoder alle om ikke at køre mod Lufthavnen og at følge politiets anvisninger på stedet,’ udtaler politiinspektør Michael Weiss fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter: ’Evakueringen er foregået roligt og som forventet, hvor de rejsende har fulgt vores anvisninger.

 

Politiet vil nu med hjælp af efterforskere, bombehunde og Forsvarets ammunitionsryddere undersøge den konkrete anmeldelse i Lufthavnen. Det kan endnu ikke bekræftes, at der er tale om en bombe på stedet.

 

Der er på nuværende tidspunkt ikke flyaktivitet i Billund Lufthavn, og der er ikke en tidshorisont for, hvornår der vil være det igen. Følg oplysninger om flyaktivitet på Billunds Lufthavns hjemmeside og Facebook-side.

 

I forbindelse med anmeldelsen om en bombetrussel i Billund Lufthavn har Sydøstjyllands Politi anholdt en mand. Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om, at der skulle være andre, der står bag bombetruslen.

 

Sydøstjyllands Politi er også til stede ved en hændelse på Nordmarksvej i Billund, hvor der i nat omkring kl. 4.00 blev sprængt en hæveautomat. Politiet undersøger nu, hvorvidt de to hændelser måtte have en sammenhæng.

 

For rejsende til og fra Billund Lufthavn, så anmoder vi om at følge politiets oplysninger, som bliver sendt ud via mediet X og via pressemeddelelser og Billund Lufthavns hjemmeside og Facebook-kanal.

 

Så snart der er nyt om hændelsen vil Sydøstjyllands Politi informere via pressehenvendelser eller mediet X.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

23. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Ingen tegn på at kvindes død skyldes kriminel handling

En 53-årige kvinde blev mandag fundet død i en lejlighed i Vejle. En obduktion har i dag vist, at der ikke er tegn på, at dødsfaldet skyldes en strafbar handling.

18. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Tjek dit pas i god tid inden afrejse og få en rolig start på ferien

Det er både en god idé og nødvendigt at tjekke både gyldigheden af sit pas samt reglerne for det land, man har planer om at rejse til. Hvis man eksempelvis skal til Tyrkiet, er det et krav, at passet skal være gyldigt i 150 dage fra indrejsedatoen.

17. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Tre mænd anholdt efter eftersættelse fra Brædstrup mod Horsens

Sydøstjyllands Politi foretog natten til onsdag omkring kl. 03.30 en eftersættelse af et køretøj ad Silkeborgvej fra Brædstrup mod Horsens. Tre personer blev anholdt.