Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

18. marts 2020 15:31

Færdselsuheld i krydset mellem Viborgvej og Ellehammersvej i Vejle

Sydøstjyllands Politi er i øjeblikket i gang ved et voldsomt færdselsuheld mellem en personbil og en brandbil fra Trekant Brand og Redning

Blå blink

Uheldet spærrer i øjeblikket krydset og man kan ikke passere stedet. Trafikken, herunder bustrafik, ledes aktuelt ad Niels Finsensvej.

Det må forventes, at oprydningen vil tage nogle timer, så derfor opfordrer Sydøstjyllands Politi trafikanter, der påtænker at ville køre på strækningen, til at finde alternative veje eller have tålmodighed i forhold til trafikomlægningen.

Det er for tidligt at sige noget om, hvordan uheldet er sket. Men brandkøretøjet var under udrykning på vej til en brand og er væltet om på siden. Personbilen er klemt under det og det antages, at der kan være fastklemte i køretøjet. De to brandmænd er reddet ud af brandkøretøjet.

Der er tilkaldt bilinspektør til stedet for at foretage tekniske undersøgelser af uheldsstedet og køretøjerne.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, heller ikke om de involverede personer, eller om hvordan eller hvorfor uheldet er sket. Det er elementer, der alle indgår i den videre efterforskning af uheldet.

Der vil tidligst kunne forventes yderligere ved morgenbriefingen i morgen i Patruljecenter Midt, Sydøstjyllands Politi.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

12. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

Endnu en mand fremstilles i grundlovsforhør i sag om grov vold mod en 20-årig mand i Horsens

Sydøstjyllands Politi har onsdag formiddag anholdt endnu en formodet gerningsmand i sagen fra Horsens, der omhandler grov vold begået mod en 20-årig mand, og der ledes lige nu efter yderligere én person.

12. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

To yngre mænd fremstilles i grundlovsforhør i sag om grov vold mod 20 årig mand i Horsens i går

Det er lykkedes for Sydøstjyllands Politi efter en kort, men intens efterforskning, at identificere og anholde de 2 formodede gerningsmænd. Der ledes lige nu efter yderligere to. Det 20 årige voldsoffer er fortsat i kritisk tilstand.

11. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

20 årig mand i kritisk tilstand efter grov vold i Horsens

Det var i eftermiddag ved formentligt 16 tiden i Sølvgade, at den 20 årige blev udsat for grov vold af formentligt tre – fire yngre mænd. Mændene kørte galt på Nørretorv på vej fra gerningsstedet og flygtede derefter fra uheldsstedet