Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

12. juli 2024 07:36

Flere anmeldelser om indbrud i varebiler

Sydøstjyllands Politi har den seneste måneds tid modtaget flere anmeldelser vedrørende indbrud i varebiler. Det er særligt værktøj, der bliver stjålet.

Sydøstjylland Politis logo

Siden den 1. juni har Sydøstjyllands Politi modtaget 37 anmeldelser om tyveri fra last- og varebiler.

En gennemgang af anmeldelserne viser, at det særligt er varebiler, der indeholder værktøj, som gerningsmændene er interesseret i. Det er blandt andet vinkelslibere, boremaskiner og fliseskærere, som er blevet stjålet.

Indbruddene er fordelt over det meste af kredsen, men det er i Vejle og Horsens-området, at de fleste anmeldelser er kommet fra. Derudover er der også registreret indbrud i varebiler i blandt andet Kolding, Fredericia og Skanderborg.

Sydøstjyllands Politi tager anmeldelserne alvorligt og efterforsker sagerne med henblik på at få standset dem, der står bag.

Desuden opfordrer Sydøstjyllands Politi til, at indehavere af varebiler med værktøj overvejer at fjerne værdifuldt værktøj fra bilen inden ferie eller ved fyraften. Så vidt det er muligt, anbefales det ligeledes at parkere varebilen, så det er umuligt eller besværligt at komme til varevognens side- og bagdøre. Parker også gerne varebilen på steder, hvor tyve ikke kan arbejde uforstyrret og i skjul.

Alle borgere må meget gerne kontakte til politiet på telefon 1-1-4, hvis man oplever mistænkelige episoder ved parkerede varebiler. Det kan eksempelvis være ukendte personer, der færdes i ens område, eller biler der kører langsomt rundt i nabolaget.
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

8. august 2024

Sydøstjyllands Politi

Politi og brandvæsen rykkede ud til brand ved Kolding

En brand hos en virksomhed nord for Kolding betød torsdag, at et større område midlertidigt var afspærret. Branden er nu slukket.

8. august 2024

Sydøstjyllands Politi

Bedrageri: Sydøstjyllands Politi advarer mod "falske børn"

Sydøstjyllands Politi modtager i øjeblikket flere anmeldelser fra borgere, som er blevet forsøgt snydt via sms-beskeder. Netop nu er en af de mest udbredte metoder, at svindlere udgiver sig for at være søn eller datter til dem, de forsøger at narre.

6. august 2024

Sydøstjyllands Politi

20-årig mand fremstilles i grundlovsforhør

Den 20-årige mand, som Sydøstjyllands Politi anholdt på en adresse på Tingvejen ved Grindsted i går, bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding.