Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

28. marts 2022 14:48

Grundlovsforhør i forbindelse med hændelse på Finlandsvej i Vejle

To mænd fra Vejle-området fremstilles i Grundlovsforhør i dag kl. 15.00 ved Retten i Kolding.

politibil tæt på

De to mænd blev anholdt natten til mandag omkring kl. 2.00 i Vejle. De menes begge at have været involveret i hændelsen ud for Finlandsvej 103 i Vejle, hvor der blev hørt 2-3 skud affyret omkring kl. 23.35 søndag aften. 

De to mænd, der er fra Vejle-området, er henholdsvis 26 år og 30 år, og de sigtes begge for forsøg på manddrab, da de mistænkes for at have afgivet skud mod en 22-årig mand fra Vejle. 

Der er i forbindelse hændelsen ikke blevet fundet tilskadekomne.

Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, da det ikke kan udelukkes, at der har været flere gerningspersoner involveret i hændelsen. 

Endnu en person anholdt i sagen
Sydøstjyllands Politi har i løbet af i dag anholdt endnu en mand, der mistænkt for at have været involveret i hændelsen. Der er tale om en 23-årig mand fra Vejle-området, og den videre efterforskning vil vise, om også han skal fremstilles i grundlovsforhør. Det vil i givet fald blive i morgen.

Efterforskningen af hændelsen fortsætter nu, og det kan ikke udelukkes, at der er yderligere gerningsmænd på fri fod, og da efterforskningen er i gangværende er der aktuelt ikke yderligere oplysninger, der kan deles med offentligheden.
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Grundlovsforhør i forbindelse med hændelse på Finlandsvej i Vejle

13. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

Målrettet indsats fører til fund af gaspistol og signalpistol

Sydøstjyllands Politi fandt på baggrund af en målrettet indsats og ransagning af flere adresser i Vejle en gaspistol og en signalpistol. En 34-årig mand er i den forbindelse blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven.

11. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

Hundepatrulje snuste sig frem til indbrudstyve i går - nu er de dømt

To udenlandske mænd blev mandag den 10. juni anholdt i forbindelse med et indbrudsforsøg. Tirsdag den 11. juni blev de begge idømt straksdomme ved Retten i Kolding.

4. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

To mænd dømt for flere røverier af særlig farlig karakter

Retten i Kolding idømte i dag en mand på 31 år 5 års fængsel og en mand på 30 år 6 års fængsel for i forening af have begået flere røveri-forhold af særlig farlig karakter.