Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

29. november 2021 15:32

Hændelse ved vaccinationscenter i Horsens

Sydøstjyllands Politi efterforsker hændelsen, der formentligt fandt sted natten til søndag den 28. november, ved vaccinationscentret på Fuglevangsvej i Horsens

Sydøstjylland Politis logo

Efterforskningen har indtil videre bl.a. afdækket, at der ud over knusning af en rude i bygningen, der fungerer som vaccinationscenter, formentligt også er tale om et forsøg på at gøre yderligere skade på bygningen, idet der er spor efter et forsøg på ildspåsættelse. Skaderne på bygningen begrænser sig hovedsageligt til den knuste rude.

’Vi ser med alvor på hændelsen og efterforsker nu, hvad der ligger bag’ siger politiinspektør Carit Andersen fra Sydøstjyllands Politi. Han fortsætter: ’Vaccinationscentre og deres personale har i denne tid en meget vigtig samfundsopgave og det er ikke i orden at skabe bekymring hos hverken personalet, der arbejder der, eller hos borgere, der får udsat deres vigtige vaccination’.

Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen fra medarbejdere i vaccinationscentret, der opdagede hærværket, da de mødte ind på arbejde søndag morgen ved 9 tiden.

Der blev straks foretaget udrykning til stedet, og efterforskning blev efterfølgende iværksat meget hurtigt. Sydøstjyllands Politi har gjort brug af kriminalteknikere, hunde og en række andre efterforskningsskridt og efterforskningen fortsætter. Samtidigt er der iværksat tryghedsskabende tiltag i form af øget patruljering ved vaccinationscentre.

Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

12. august 2022

Sydøstjyllands Politi

28-årig mand idømt 5 års fængsel for grov vold og for handel med narkotika

En 28-årig mand fra Aarhus blev torsdag den 11. august ved Retten i Kolding idømt 5 års fængsel for bl.a. grov vold og for at have købt og forsøgt at videresælge 1 kg. kokain.

12. august 2022

Sydøstjyllands Politi

I Sydøstjyllands politikreds ligger trygheden og tilliden til politiet højt

Politiets tryghedsmåling, der netop er blevet offentliggjort, viser, at borgere i Sydøstjyllands Politikreds generelt føler sig mere trygge i deres nabolag og samtidig også har en højere grad af tillid til politiet end landsgennemsnittet af borgere. Undersøgelsen er foretaget fra den 7. oktober 2021 – 31. december 2021.

11. august 2022

Sydøstjyllands Politi

Cykelløbet PostNord Danmark Rundt

I dagene fra tirsdag den 16. august til lørdag den 20. august afvikles PostNord Danmark Rundt 2022. Cykelløbets 5 etaper på i alt 770 km køres på Sjælland, på Fyn og i Jylland - med start på 1. etape i Lillerød og mål på 5. etape i Vejle. Og igennem seks politikredse.

Forslag