Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

29. maj 2021 18:10

Mand anholdt og mistænkt i drabssagen fra Vejle

En mand fra Vejle er anholdt som mistænkt i drabssagen fra Vejle, hvor en 19 årig mand i nat afgik ved døden som følge af knivstik. Den anholdte forventes fremstillet i grundlovsforhør i morgen ved retten i Kolding

Sydøstjylland Politis logo

Som led i den fortsatte intensive efterforskning i sagen har Sydøstjyllands Politi foretaget anholdelsen af manden og efterforskningen forsætter med henblik på at afdække yderligere om hændelsen og muligt involverede, herunder motiv til drabet.

Grundlovsforhøret forventes begæret afholdt for lukkede døre af hensyn til den igangværende efterforskning.

I dag har der endvidere været en frihedsberøvelse af en 18 årig mand fra Teglgårdsvej i Vejle. Den 18 årige er nu i politiets varetægt. Sydøstjyllands Politi efterforsker nu også denne frihedsberøvelse, men om der er sammenhæng mellem de to sager er endnu ikke fastlagt. Det skal den videre efterforskning afdække.

Sydøstjyllands Politi beder om hjælp fra offentligheden i forhold til frihedsberøvelsen på Teglgårdsvej i dag omkring kl. 9 – 10. Politiet vil gerne høre fra vidner, som har været i området i det nævnte tidsrum – måske har man observeret noget, der kan være af værdi for efterforskningen. Sydøstjyllands Politi er bl.a. meget interesseret i, om nogen har set et køretøj omkring Teglgårdsvej i Vejle omkring kl 9-10 i morges.

Der er aktuelt ikke et signalement af eventuelle gerningsmænd eller beskrivelse af bilen. Kan du hjælpe, så ring venligst 114, så skal vi nok vurdere om du har oplysninger, der er relevante. På forhånd tak.

Sydøstjyllands Politi har sat ekstra tryghedsskabende patruljer ind i nærområdet og det er stadigt politiets opfattelse også på dette stadie af efterforskningen, at den almindelige borger fortsat ikke skal være bekymret eller utryg. 


Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

20. maj 2022

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterforsker en 22-årig kvindes død i Kolding

Sydøstjyllands Politi modtog i går kl. 12.30 en anmeldelse om en hårdt kvæstet 22-årig kvinde på Violvej i Kolding. Den 22-årige kvinde, der er fra Kolding, blev fundet med alvorlige læsioner i overkroppen, og på sygehuset afgik hun senere i går eftermiddags ved døden.

17. maj 2022

Sydøstjyllands Politi

22-årig dømt for bl.a. vanvidskørsel

En 22-årig mand fra Fredericia blev i går, mandag den 16. maj 2022, ved Retten i Kolding idømt 4 måneders betinget fængsel, 100 timers samfundstjeneste og en ubetinget frakendelse af førerretten i 3 år for blandt andet vanvidskørsel, overtrædelse af knivloven og medvirken til falsk anmeldelse.

12. maj 2022

Sydøstjyllands Politi

Skal du være vært for et Tour de France-arrangement?

Den 1.-3. juli 2022 bliver de første etaper af Tour de France kørt i Danmark. Hvis du i den forbindelse har planer om at afholde et større arrangement, så vær opmærksom på om det kræver en tilladelse fra politiet fx til udskænkning af alkohol.