Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

27. september 2021 14:18

Øvelse ved Energinet i Egtved torsdag den 30. september 2021


Ser du både politi, brandvæsen, ambulancer og lægebiler på torsdag ved Energinet i Egtved, så slå koldt vand i blodet. Der er tale om en øvelse, der starter kl. 17.00 og forventes afsluttet kl. 21.00.

Sydøstjylland Politis logo

Ved øvelsen deltager Energinet, Trekantområdets Brandvæsen, Region Syddanmark, Sydøstjyllands Politi og flere frivillige, der blandt andet skal spille tilskadekomne under et fiktivt opstået uheld.  

Selvom et sådan uheld aldrig er sket og forhåbentlig heller ikke kommer til at ske, så er det bedre at træne i fredstid, end at stå uforberedte, hvis uheldet skulle være ude. 

Øvelsen har derfor til formål at træne beredskaberne og Energinets personale, så alle er klar og klædt på til at kunne håndtere en eventuel hændelse.

Vi håber på forståelse for de eventuelle gener, der imod forventning måtte opleves i forbindelse med øvelsen. Vi træner vores færdigheder for jeres skyld.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

28. oktober 2021

Sydøstjyllands Politi

3 mænd idømt fængselsstraf og udvisning af Danmark for voldtægt

Tre syriske statsborgere på 17, 18 og 19 år, hvoraf to er brødre, er i dag ved Retten i Kolding fundet skyldige i voldtægt under særligt skærpende omstændigheder.

26. oktober 2021

Sydøstjyllands Politi

AFLYST: Hjælp politiet: Eftersøgning efter 17-årig pige

Opdateret: Den 17-årige pige er nu fundet i god behold.

25. oktober 2021

Sydøstjyllands Politi

Valgplakater: Her kan du læse mere om reglerne

Nu er de her, og du har højst sandsynligt allerede stødt på flere af dem: valgplakaterne. De hænger i lange rækker under hinanden i lygtepælene og kæmper om din opmærksomhed.