Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

10. marts 2020 10:04

Politioperation i gang ved voldgraven i Fredericia

Sydøstjyllands Politi har aktuelt en politioperation i gang i og ved voldgraven ved Vester Voldgade i Fredericia. Operationen er et led i efterforskningen af drabet i Korskærparken

Afspærring

Foto: Kim Matthäi Leland

Dykkere fra Søværnet assisterer i dag tirsdag den 10. marts Sydøstjyllands Politi med en søgning efter effekter i voldgraven. Efterforskningen i sagen er omfattende og som led i den, følges der nu op på nogle spor, der peger mod, at der muligvis i voldgraven netop på dette sted kan findes effekter, der kan have betydning som beviser i sagen.

Af hensyn til det videre arbejde, kan Sydøstjyllands Politi ikke uddybe yderligere om fx hvorfra disse spor kommer, eller hvad, der konkret søges efter.

 

Sydøstjyllands Politi søgte i går yderligere vidner

Borgerne i Fredericia har været væsentlige bidragsydere med oplysninger til brug for efterforskningen og opklaringen af drabet i Korskærparken og i går efterspurgte Sydøstjyllands Politi yderligere oplysninger fra dem.

Denne opfordring til at kontakte Sydøstjyllands Politi via 114, hvis man har oplysninger, gentages her:

Hvis du var i Fredericia i området ved eller mellem Ungdommens Hus på Norgesgade 46a og DSB Mindelunden ved Holtens Bastion sydvest for Sjællandsgade, mandag den 24. februar i tiden fra kl. 08:00 til kl. 15:00 – eller kender du én, der måske var – så læs videre her.

Sydøstjyllands Politi søger nemlig vidner, der i det nævnte tidsrum opholdt sig lige der, og som nærmere bestemt:

I tiden fra kl. 08:00 til kl. 13:30 iagttog en eller flere mistænkelige personer, der havde påfaldende eller usædvanlig adfærd, eller som kunne have gemt noget på stedet.

I tiden fra ca. kl. 13:50 til ca. kl. 15:00 iagttog en mand på en sort scooter iført en sort styrthjelm samt mørkt tøj, eller en mand i gang med omklædning eller lignende, eller en mørkklædt mand, der kørte på en cykel.

Hvis du var der og kan hjælpe, så ring til Sydøstjyllands Politi på 114. Du kan også hjælpe ved at henlede andre mulige vidners opmærksomhed på denne anmodning om hjælp – vi siger under alle omstændigheder tak på forhånd.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

12. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

Endnu en mand fremstilles i grundlovsforhør i sag om grov vold mod en 20-årig mand i Horsens

Sydøstjyllands Politi har onsdag formiddag anholdt endnu en formodet gerningsmand i sagen fra Horsens, der omhandler grov vold begået mod en 20-årig mand, og der ledes lige nu efter yderligere én person.

12. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

To yngre mænd fremstilles i grundlovsforhør i sag om grov vold mod 20 årig mand i Horsens i går

Det er lykkedes for Sydøstjyllands Politi efter en kort, men intens efterforskning, at identificere og anholde de 2 formodede gerningsmænd. Der ledes lige nu efter yderligere to. Det 20 årige voldsoffer er fortsat i kritisk tilstand.

11. maj 2021

Sydøstjyllands Politi

20 årig mand i kritisk tilstand efter grov vold i Horsens

Det var i eftermiddag ved formentligt 16 tiden i Sølvgade, at den 20 årige blev udsat for grov vold af formentligt tre – fire yngre mænd. Mændene kørte galt på Nørretorv på vej fra gerningsstedet og flygtede derefter fra uheldsstedet