Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

1. juni 2023 14:23

Sigtelser frafaldes i sag om 22-årig kvindes død i Kolding


Den 19. maj 2022 afgik en 22-årig kvinde ved døden, efter hun var blevet fundet hårdt kvæstet på Violvej i Kolding. En nu 31-årig mand og en 30-årig kvinde har været sigtet i sagen for drab, men politiet frafalder nu sigtelserne.

Sydøstjylland Politis logo

Den 22-årige kvinde blev fundet med alvorlige læsioner i overkroppen, og på sygehuset afgik kvinden senere ved døden. Omstændighederne ved dødsfaldet gør, at dødsfaldet er blevet efterforsket som en drabssag. 

De to personer, som har været sigtet i sagen, tilkaldte hjælp via 112, og de var begge til stede i lejligheden, da den 22-årige kvinde blev fundet. De blev anholdt umiddelbart efter politiets ankomst. De har begge nægtet sig skyldige i drabet på den 22-årige kvinde.

Sydøstjyllands Politi har efterforsket sagen indgående med efterforskere, teknikere, lægelige undersøgelser med videre, og sagen er efterfølgende blevet vurderet af Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi. 

Efter at have gennemgået alle beviser og efterforskningsresultater i sagen, så har Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi truffet beslutning om, at der ikke skal rejses en straffesag om manddrab mod de to tidligere sigtede, da det vurderes, at det ikke vil kunne bevises ved en domstol, at den 22-årige kvinde døde som følge af et strafbart forhold. 

De pårørende til den 22-årige er blevet underrettet, og efter de gældende regler på området, så har de efter underretningen 4 uger til at klage over den afgørelse. Omgørelsesfristen i sagen er 2 måneder. 
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

27. september 2023

Sydøstjyllands Politi

Voldsepisode i Kolding

Tirsdag aften var Sydøstjyllands Politi synligt til stede i krydset mellem Haderslevvej og Agtrupvej i Kolding. Hændelsen omhandlede en voldsepisode mellem 3 personer.

27. september 2023

Sydøstjyllands Politi

Arbejdsulykke i Give

Sydøstjyllands Politi er lige nu til stede ved en arbejdsulykke i Give på Vejlevej 270. Fire medarbejdere er kommet til skade.

22. september 2023

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi lukker rocker tilholdssted

På baggrund af den verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Sydøstjyllands Politi et tilholdssted, hvor en rockergruppering holder til