Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

20. november 2019

Skoleintranettet 'AULA' også misbrugt i Sydøstjyllands Politikreds

Gårsdagens misbrug af ’AULA’ til fremsættelse af trusler er fortsat mod Juelsminde skole i Sydøstjyllands Politikreds.

Sydøstjylland Politis logo

Sydøstjyllands Politi har tidligt i morges modtaget anmeldelse om, at skoleintranet ’AULA’ igen er blevet brugt til at udsende en trussel. Truslen vurderes at være endnu én svarende til de, der blev sendt i Midt – Vestjyllands Politikreds i går.

Truslens ordlyd fremstår som afsendt af en elev, men efterforskningen rettes især mod afdækning af, om der er tale om samme gerningsmand og modus, som i de foregående tilfælde. Efterforskningen vil blive koordineret med andre politikredse.

Selv om det klart vurderes, at der ikke er grund til bekymring i forhold til ordlyden af beskederne og selv om ramte skoler roligt fortsætter arbejdet, så tager politiet efterforskning mod den eller de, der står bag meget alvorligt og opfordrer til, at aktiviteten ophører straks.

Af hensyn til efterforskningen har Sydøstjyllands Politi ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 4024 5809

Flere nyheder

31. marts 2020

Sydøstjyllands Politi

Dagens COVID-19 tal fra Sydøstjyllands Politikreds

Sydøstjyllands Politi har de forrige to døgn modtaget i alt 12 anmeldelser, der vedrører mulige COVID-19 overtrædelser.

30. marts 2020

Sydøstjyllands Politi

Anmeldelser, påbud og sigtelser vedr. COVID 19 i Sydøstjyllands Politi

I Danmark er en række tiltag sat i værk, som et led i bekæmpelsen af udbredelse af coronasmitte. Også efter denne weekend kan Sydøstjyllands Politi konstatere, at det stadigt hovedsageligt går godt for både borgere og virksomhedsejere med at følge de retningslinjer, som regeringen har besluttet. De aktuelle tiltag drejer sig om forsamlingsforbuddet og lukning af værtshuse, restauranter mv.

27. marts 2020

Sydøstjyllands Politi

Nye tal for anmeldelser, påbud og sigtelser vedr. COVID 19 i Sydøstjyllands Politi

I Danmark er en række tiltag sat i værk, som et led i bekæmpelsen af udbredelse af coronasmitte. I Sydøstjyllands Politi går det stadigt hovedsagelig rigtigt godt for både borgere og virksomhedsejere med at følge de retningslinjer, som regeringen har besluttet. Det vil Sydøstjyllands Politi gerne rose og takke alle meget for. Det er så vigtigt, at vi alle står sammen nu og overholder både ord og ånd i de besluttede tiltag.

Afvis cookies