Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

10. december 2019 17:00

Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Give

I dag mandag den 9. december har Sydøstjyllands Politi modtaget en anmeldelse om, at en kvinde født i 1981 var blevet fundet død ved et hus i Give.

Sydøstjylland Politis logo

På grund af omstændighederne ved dødsfaldet, er der iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor er Sydøstjyllands Politi til stede i Give sammen med tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner og i gang med at foretage undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil senere blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse. Det er ikke muligt at oplyse, om obduktionen finder sted i dag eller oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen.

De pårørende er underrettede.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger, der kan deles med offentligheden. Såfremt resultatet af obduktionen eller andre oplysninger vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

26. oktober 2020

Sydøstjyllands Politi

Hold fast på trods af coronatræthed

Politidirektør Jørgen Abrahamsen, Sydøstjyllands Politi opfordrer kraftigt alle borgere og forretningsdrivende til at sætte sig godt ind i de nye corona-restriktioner og sørge for at følge dem - også når coronatrætheden melder sig.

26. oktober 2020

Sydøstjyllands Politi

29-årig mand fra Vejle død som følge af ulykke

Den 29-årige mand fra Vejle, som blev fundet død på Borgmester Madsens Gade i Vejle natten til lørdag døde som følge af en ulykke. Han forblødte, efter han fik skåret sin pulsåre over, da han knuste en rude.

23. oktober 2020

Sydøstjyllands Politi

Det er ikke tid til at give slip

Coronavirus har godt fat i Danmark og det er tydeligt, at den ikke giver slip af sig selv, heller ikke i Sydøstjylland. Derfor skal vi alle sammen gøre noget - nu. Enten holde fast og fortsætte med at følge Sundhedsmyndighedernes anvisninger – eller stramme op, hvis nogen har glemt de gode corona-vaner.