Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

26. maj 2022 10:21

Sydøstjyllands Politi efterforsker drab i Kolding

Sydøstjyllands Politi har haft en intensiv efterforskning i gang i forbindelse med, at en 43 årig mand fra Kolding blev efterlyst af pårørende den 7. maj 2022. Som følge af efterforskningen har Sydøstjyllands Politi i dag fundet et nedgravet lig. Politiet formoder, at der er tale om den 43 årige

Afspærring

Liget er fundet i Vonsild ved Kolding og der arbejdes stadigt på stedet, samtidigt med at eventuelle beviser sikres. Det forventes, at dette arbejde vil forsætte i nogen tid endnu. I forbindelse med fundet har Sydøstjyllands Politi iværksat en omfattende efterforskning på, og omkring stedet, og på andre adresser i Kolding. I forbindelse med dette efterforskningsarbejde er et område ved Springbjerggyde i Vonsild aktuelt afspærret, og efterforskere, teknikere og hunde arbejder på stedet. Retslægelige undersøgelser er ligeledes iværksat til brug for efterforskningen.

På dette stadie af arbejdet, er det formodningen at liget er den 43 årige efterlyste mand og at han er blevet dræbt.

Sydøstjyllands Politi beder om respekt for både den dræbte og for det meget vigtige og omfattende arbejde, der er i gang for at sikre beviser til en kommende retssag. Derfor venligst bliv væk fra de steder, hvor vi arbejder, og hold i det mindste rigtig god afstand, så arbejdet ikke forsinkes eller kompromitteres.

 

Fremstilling i grundlovsforhør

To mænd på henholdsvis 32 og 39 år, samt en 35-årig kvinde, alle fra Kolding-området, er blevet anholdt i forbindelse med efterforskningen og er alle sigtet for drab på den 43 årige. De fremstilles i dag ved retten i Kolding, formentligt ud på eftermiddagen.

Det er politiets opfattelse, at den afdøde mand og de tre anholdte kendte hinanden i forvejen.

Ved grundlovsforhøret vil Anklagemyndigheden anmode om lukkede døre.

Sydøstjyllands Politi fortsætter nu efterforskningen for bl.a. at klarlægge hændelsesforløbet, der førte til den 43 årige mands død, og den afdøde vil blive obduceret.

Pårørende til den 43 årige mand er blevet underrettet.

Af hensyn til den efterforskning, der aktuelt er i gang, kan Sydøstjyllands Politi endnu ikke dele yderligere oplysninger med offentligheden.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

Flere nyheder

19. august 2022

Sydøstjyllands Politi

16-årig dømt for grov vold

Retten i Horsens idømte i dag en 16-årig ung mand fra Hørning en ungdomssanktion og advarsel om udvisning af Danmark for bl.a. grov vold begået mod en 20-årig mand den 25. februar 2022.

18. august 2022

Sydøstjyllands Politi

Status: Årets Smukfest i Skanderborg

Dette års Smukfest er ud fra et politimæssigt synspunkt forløbet forholdsvist roligt og med relativt få anmeldelser af lovovertrædelser.

15. august 2022

Sydøstjyllands Politi

Nærpolitistation i Grindsted åbner mandag den 29. august

En justitsminister, en borgmester, en politidirektør, seks nærpolitibetjente og en leder, to politiheste, politibiler og politimotorcykler og en rundvisning. Hertil kaffe og is. Mindre kan ikke gøre det, når Sydøstjyllands Politi åbner Billund kommunes nye nærpolitistation i Grindsted. Kig forbi

Forslag