Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

10. november 2023 09:51

Sydøstjyllands Politi efterlyser 26-årig mand efter røveri i Børkop

Torsdag modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et røveri på en adresse i Amaliegade i Børkop, hvor en person blev stukket med en genstand. Der er foretaget en anholdelse, og politiet efterlyser nu en formodet medgerningsmand.

Sydøstjylland Politis logo

Opdatering: Sydøstjyllands Politi har anholdt den efterlyste mand. Derfor har vi slettet hans navn og beskrivelsen af ham fra denne pressemeddelelse. Vi opfordrer medier og andre til at gøre det samme.

 

Sydøstjyllands Politi modtog anmeldelsen om røveriet omkring klokken 18.25 torsdag aften. I forbindelse med røveriet blev en person ramt af en skarp genstand – sandsynligvis en kniv.

 

Forud for røveriet var der også en episode i Vestergade i Børkop, men det samlede hændelsesforløb er endnu ikke endeligt klarlagt.

 

Der er foretaget en anholdelse i sagen, og Sydøstjyllands Politi efterlyser en 26-årig mand, der er på fri fod. Vi kender som nævnt hans identitet, og vi opfordrer ham derfor til at melde sig selv til politiet.

 

Hvis man ser den efterlyste eller har viden om, hvor han opholder sig, skal man ikke selv tage kontakt til ham. I stedet skal man kontakte politiet på telefon 1-1-4. Han kan opholde sig andre steder end i Børkop.

 

Manden, der er anholdt, er 22 år og har bopæl i Vejle Kommune. Det forventes, at han senere på dagen bliver fremstillet i et grundlovsforhør. Anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi vil i så fald formentlig anmode om lukkede døre.

 

Manden, der blev stukket, er blevet behandlet på skadestuen.

 

Den mobile politistation kommer til Børkop

 

Politiet har i forbindelse med anmeldelsen været til stede i området for blandt andet at lave tekniske undersøgelser og afsøgning med hunde.

 

Sydøstjyllands Politi vurderer at hændelsen er afsluttet, og at der derfor ikke er nogen aktuel grund til at være utryg i området. Alligevel kan torsdagens episode skabe utryghed. Derfor vil Sydøstjyllands Politi i dag være til stede med den mobile politistation ved Coop 365 på Ny Boder i Børkop. 

 

Her står vi til rådighed for dialog med beboerne med henblik på at skabe tryghed. Ved den mobile politistation kan man også henvende sig, hvis man har set noget i aftes, der kan have relation til hændelsen. Vi kan ikke dele oplysninger fra efterforskningen, men vi kan tage en snak om det, der bekymrer eller optager beboerne i området lige nu.

Af hensyn til den videre efterforskning har vi ikke yderligere oplysninger, vi kan dele med offentligheden på nuværende tidspunkt

 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

1. december 2023

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politis ønske om en ny hovedpolitistation i Horsens behandlet i Finansudvalget

Et behov for mere plads, en mere hensigtsmæssig indretning samt et behov for en opgradering af en række faciliteter og navnlig mere udenomsplads vil Sydøstjyllands Politi nu få opfyldt, fordi Folketingets Finansudvalg i går har behandlet en anmodning om en ny hovedpolitistation i Horsens.

30. november 2023

Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi forlænger opholdsforbud med to uger

Forbuddet mod at opholde sig på en adresse i Låsbygade i Kolding forlænges til den 14. december.

29. november 2023

Sydøstjyllands Politi

29-årig mand er anholdt og sigtet for at have eksponeret flere piger for ætsende væske

Onsdag formiddag bliver en 29-årig mand fra Horsens fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens. Han er sigtet for at have eksponeret tre piger for ætsende væske i en forretning i Horsens.