Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

5. september 2019

Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Erritsø

I dag torsdag den 5. september har Sydøstjyllands Politi modtaget en anmeldelse om, at en 58-årig mand er fundet død i en villa i Erritsø. Manden bor i villaen.

Sydøstjylland Politis logo

På grund af omstændighederne ved dødsfaldet, er der iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor er Sydøstjyllands Politi til stede i Erritsø sammen med tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner og i gang med at foretage undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil senere blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger, der kan deles med offentligheden. Såfremt resultatet af obduktionen eller andre oplysninger vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 4024 5809

Flere nyheder

3. juli 2020

Sydøstjyllands Politi

Grundlovsforhør: 6 personer fremstilles ved retten i Kolding

Fire mænd og to kvinder fremstilles lige nu i et grundlovsforhør ved retten i Kolding, der startede kl. 9.30. De seks personer sigtes for handel med narkotika og for besiddelse af yderligere narkotika med henblik på videresalg.

2. juli 2020

Sydøstjyllands Politi

Resultat af grundlovsforhør: 29-årig erkendte sig skyldig

Den 29-årige mand fra Vejle, som i dag blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Kolding kl. 11.00 erkendte sig skyldig i alle tre forhold, som han blev sigtet for.

2. juli 2020

Sydøstjyllands Politi

29-årig mand fra Vejle fremstilles i grundlovsforhør

En 29-årig mand fremstilles i grundlovsforhør i dag ved retten i Kolding kl. 11.00. Her sigtes han for at have begået voldtægt mod en 11-årig dreng.

Afvis cookies