Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

5. september 2019

Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Erritsø

I dag torsdag den 5. september har Sydøstjyllands Politi modtaget en anmeldelse om, at en 58-årig mand er fundet død i en villa i Erritsø. Manden bor i villaen.

Sydøstjylland Politis logo

På grund af omstændighederne ved dødsfaldet, er der iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor er Sydøstjyllands Politi til stede i Erritsø sammen med tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner og i gang med at foretage undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil senere blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger, der kan deles med offentligheden. Såfremt resultatet af obduktionen eller andre oplysninger vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 4024 5809

Flere nyheder

6. december 2019

Sydøstjyllands Politi

Stor kontrol af tunge køretøjer

81 lastbiler og et større antal varebiler blev tirsdag den 3. december 2019 vinket ind til kontrol, da Tungvognscenter Syd hos Sydøstjyllands Politi gennemførte en stor tungvognskontrol på den Sønderjyske motorvej ved Rasteplads Oksekær V, nord for Padborg.

4. december 2019

Sydøstjyllands Politi

Vognmand får bøde på 1 million kroner

Retten i Horsens idømte i dag den 4. december 2019 en ung vognmand på 27 år, der tidligere har boet på Horsens-egnen, en bøde på 1 million kroner og en ubetinget frakendelse af førerretten i 1 år. Herudover fik han også konfiskeret to biler.

2. december 2019

Sydøstjyllands Politi

5 års fængsel for våben og sprængstof på bopælen

En 40-årig mand fra Christiansfeld er i dag ved Retten i Kolding blevet kendt skyldig i at have været i besiddelse af en skarpladt revolver, fem rifler, 270 gram sprængstof og over 500 stk. ammunition.

Afvis cookies