Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

11. februar 2019

Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Hejls ved Kolding

I dag mandag den 11. februar 2019 kl. ca. 11.26 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand er blevet fundet død på sin bopæl i Hejls ved Kolding. Afdøde er 70 år, og han blev fundet af sin hjemmehjælper ved et rutinemæssigt besøg.

Afspærring

Foto: Kim Matthäi Leland

Da den afdøde blev fundet død og på grund af omstændighederne i øvrigt blev der rutinemæssigt iværksæt efterforskning med henblik på at afdække om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor blev der tilkaldt tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner. De nævnte har alle gennemført undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil formentlig blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af undersøgelsen.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Såfremt resultatet af obduktionen vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

De pårørende er underrettet. 

Eventuelle henvendelser i sagen til vicepolitiinspektør Frede Nissen, Sydøstjyllands Politi.
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 4024 5809

Flere nyheder

20. maj 2020

Sydøstjyllands Politi

Én dags kriminelle handlinger medførte 12 års udvisning

Mandag den 18. maj var retten sat i Horsens, hvor en 20-årig mand var tiltalt for 13 strafbare forhold, som havde det til fælles at de alle var begået den 16. januar i år. Dommen lød på fængsel i 1 år og 3 måneder og udvisning af Danmark med indrejseforbud i 12 år

20. maj 2020

Sydøstjyllands Politi

38 årig dømt for omfattende indbrudskriminalitet

En 38-årig mand blev i går ved Retten i Horsens idømt 2 år og 6 måneders ubetinget fængsel for 63 lovovertrædelser, herunder indbrud, chikane og adskillige færdselslovsforseelser

18. maj 2020

Sydøstjyllands Politi

Kristi Himmelfart: Ekspeditionerne i Sydøstjylland holder lukket

Ekspeditionerne i Sydøstjyllands politikreds holder lukket for personlig henvendelse torsdag den 21. maj og fredag den 22. maj 2020.

Afvis cookies