Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

11. februar 2019

Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Hejls ved Kolding

I dag mandag den 11. februar 2019 kl. ca. 11.26 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand er blevet fundet død på sin bopæl i Hejls ved Kolding. Afdøde er 70 år, og han blev fundet af sin hjemmehjælper ved et rutinemæssigt besøg.

Afspærring

Foto: Kim Matthäi Leland

Da den afdøde blev fundet død og på grund af omstændighederne i øvrigt blev der rutinemæssigt iværksæt efterforskning med henblik på at afdække om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor blev der tilkaldt tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner. De nævnte har alle gennemført undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil formentlig blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af undersøgelsen.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Såfremt resultatet af obduktionen vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

De pårørende er underrettet. 

Eventuelle henvendelser i sagen til vicepolitiinspektør Frede Nissen, Sydøstjyllands Politi.
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 4024 5809

Flere nyheder

15. juli 2019

Sydøstjyllands Politi

Dyreværnsenhed ransager på mistanke om hvalpefabrik

Dyrevelfærdsenhed Syd foretog den 11. juli en ransagning i Syd og Sønderjyllands politikreds i samarbejde med dyrevelfærdsenhed Nord og Fødevarestyrelsen

10. juli 2019

Sydøstjyllands Politi

Formodede indbrudstyve i grundlovsforhør

Sydøstjyllands Politi har bedt om grundlovsforhør ved retten Kolding i formiddag. Sagen handler om indbrudstyveri, hvor de formodede gerningsmænd nu er anholdt.

8. juli 2019

Sydøstjyllands Politi

IT opdateringer på Udlændingekontoret i Horsens

Ingen Tilbagerejsetilladelser på onsdag den 10. juli 2019 efter kl. 13.00

Afvis cookies