Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

11. februar 2019

Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Hejls ved Kolding

I dag mandag den 11. februar 2019 kl. ca. 11.26 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand er blevet fundet død på sin bopæl i Hejls ved Kolding. Afdøde er 70 år, og han blev fundet af sin hjemmehjælper ved et rutinemæssigt besøg.

Afspærring

Foto: Kim Matthäi Leland

Da den afdøde blev fundet død og på grund af omstændighederne i øvrigt blev der rutinemæssigt iværksæt efterforskning med henblik på at afdække om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor blev der tilkaldt tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner. De nævnte har alle gennemført undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil formentlig blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af undersøgelsen.

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Såfremt resultatet af obduktionen vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.

De pårørende er underrettet. 

Eventuelle henvendelser i sagen til vicepolitiinspektør Frede Nissen, Sydøstjyllands Politi.
 

Pressekontakt

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 4024 5809

Flere nyheder

15. maj 2019

Sydøstjyllands Politi

Hjælp politiet med at finde ejerne til tyvekoster i Jylland og på Fyn

Fem mænd – to fra Rumænien og tre fra Moldova - har siden den 9. marts siddet varetægtsfængslet sigtet for at have begået en lang række indbrud i Østjylland, Sydøstjylland, Syd- og Sønderjylland samt på Vestfyn. De fem blev anholdt på det vestlige Fyn. Foreløbig har Fyns Politi sat dem i forbindelse med 29 indbrud, men politiet tror, at de fem har endnu flere indbrud på samvittigheden og beder nu derfor offentligheden om hjælp.

3. maj 2019

Sydøstjyllands Politi

Ingen forbrydelse bag dødfunden kvinde i Fredericia

Torsdag den 2. maj 2019 kl. 11.25 blev en kvinde fundet død i en sø ved voldanlægget i nærheden af Danmarks Port i Fredericia. Afdøde er en 60-årig kvinde med bopæl i Fredericia.

1. maj 2019

Sydøstjyllands Politi

24-årig polsk vognmand idømt bøde på over en halv million kroner

En chaufførs grove overtrædelser af køre-og hviletidsreglerne og kørsel på en andens førerkort kostede i dag chaufførens vognmand en betydelig bøde.

Afvis cookies