Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

29. april 2024 10:41

Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Hvirring


I går søndag den 28. april 2024 kl. ca. 09.45 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om en 44-årig bevidstløs mand på en adresse i byen Hvirring ved Horsens. Manden havde flere skader på sin krop, og han er siden afgået ved døden.

Sydøstjylland Politis logo

På grund af omstændighederne blev der rutinemæssigt iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der måtte ligge en forbrydelse bag mandens tilstand og siden dødsfald. Derfor blev der tilkaldt bl.a tekniske efterforskere og hundeførere. De nævnte har alle gennemført undersøgelser på og omkring adressen.

På baggrund af de indledende undersøgelser har politiet ikke fundet grundlag for at fastlægge, at der er sket en forbrydelse, men yderligere undersøgelser, og en obduktion af afdøde skal medvirke til at afdække dette.

Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger, og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af undersøgelsen.

I forbindelse med hændelsen blev der i går anholdt en 44-årig mand på den pågældende adresse i Hvirring. Han er siden blevet løsladt. 

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. 

Den 44-årige mands pårørende er blevet underrettet.
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

13. maj 2024

Sydøstjyllands Politi

To mænd varetægtsfængslet for indbrud i virksomheder

Natten til lørdag modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende indbrud i en virksomhed i Vejle. Senere lørdag blev to mænd varetægtsfængslet for indbrudsforsøg i virksomheden og for indbrud begået på Rådhuset i Grindsted.

7. maj 2024

Sydøstjyllands Politi

Multikontrol ved E45 viste flere lovovertrædelser

Tungvognscenter Syd, der er en del af Sydøstjyllands Politi, foretog fredag den 3. maj en større multikontrol. Det foregik primært på rastepladserne Ustrup V og Ustrup Ø på motorvej E45, men også på de bagvedliggende veje blev der ført kontrol.

3. maj 2024

Sydøstjyllands Politi

34-årig "vognmand" sigtes for taxakørsel

Sydøstjyllands Politi har sigtet en mand for at være ansvarlig for taxakørsel, selvom en af hans biler hverken var registreret eller godkendt til taxakørsel.