Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

13. maj 2024 12:52

To mænd varetægtsfængslet for indbrud i virksomheder

Natten til lørdag modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende indbrud i en virksomhed i Vejle. Senere lørdag blev to mænd varetægtsfængslet for indbrudsforsøg i virksomheden og for indbrud begået på Rådhuset i Grindsted.

Sydøstjylland Politis logo

En 21-årig mand og en 19-årig mand, der begge er svenske statsborgere, blev natten til lørdag anholdt tæt på virksomheden, hvor der var blevet forsøgt indbrud. Da politiet nåede frem til virksomheden forsøgte de to mistænkte at flygte fra politiet, men de nåede ikke så langt væk, da politihunde fandt frem til dem i et buskads i nærheden.

Politiet fandt også et koben, en stor sæk og en bilnøgle smidt ikke så langt fra, hvor de to mænd blev fundet. Den pågældende bil blev herefter fundet, og efterforskning i sagen ledte efterfølgende til mistanke om, at de to mænd også var skyldige i et indbrud begået tidligere på aftenen på Rådhuset i Grindsted. 

Det er endnu ikke fastlagt, hvad der måtte være blevet stjålet fra Rådhuset.

Lørdag blev de to mænd fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for indbrudsforsøg mod virksomheden på Herredsvej i Vejle og for indbrudstyveri mod Rådhuset i Grindsted. De blev begge varetægtsfængslet i to uger.

Den 21-årige tog forbehold for at kære afgørelsen. Det gjorde den 19-årige ikke. 
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

27. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

Seksårig dreng påkørt af knallert: Sydøstjyllands Politi søger vidner og gerningsmand

En seksårig dreng blev onsdag påkørt af en knallert i Legeparken i Kolding. Sydøstjyllands Politi ønsker at komme i kontakt med eventuelle vidner.

25. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

37-årig mand varetægtsfængslet for forsøg på røveri

En 37-årig mand fra Horsens, der mandag den 24. juni blev anholdt for forsøg på hjemmerøveri på en adresse i Horsens, er nu varetægtsfængslet til den 19. juli.

20. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

25-årig idømt 6 1/2 års fængsel for flere voldtægtsforhold, vold og trusler

Retten i Horsens fandt den 3. juni 2024 en 25-årig mand fra Hedensted skyldig i at have begået flere voldtægter samt for vold og trusler. I dag blev der afsagt endelig dom i sagen.