Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

13. maj 2024 12:52

To mænd varetægtsfængslet for indbrud i virksomheder

Natten til lørdag modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende indbrud i en virksomhed i Vejle. Senere lørdag blev to mænd varetægtsfængslet for indbrudsforsøg i virksomheden og for indbrud begået på Rådhuset i Grindsted.

Sydøstjylland Politis logo

En 21-årig mand og en 19-årig mand, der begge er svenske statsborgere, blev natten til lørdag anholdt tæt på virksomheden, hvor der var blevet forsøgt indbrud. Da politiet nåede frem til virksomheden forsøgte de to mistænkte at flygte fra politiet, men de nåede ikke så langt væk, da politihunde fandt frem til dem i et buskads i nærheden.

Politiet fandt også et koben, en stor sæk og en bilnøgle smidt ikke så langt fra, hvor de to mænd blev fundet. Den pågældende bil blev herefter fundet, og efterforskning i sagen ledte efterfølgende til mistanke om, at de to mænd også var skyldige i et indbrud begået tidligere på aftenen på Rådhuset i Grindsted. 

Det er endnu ikke fastlagt, hvad der måtte være blevet stjålet fra Rådhuset.

Lørdag blev de to mænd fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for indbrudsforsøg mod virksomheden på Herredsvej i Vejle og for indbrudstyveri mod Rådhuset i Grindsted. De blev begge varetægtsfængslet i to uger.

Den 21-årige tog forbehold for at kære afgørelsen. Det gjorde den 19-årige ikke. 
 

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

13. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

Målrettet indsats fører til fund af gaspistol og signalpistol

Sydøstjyllands Politi fandt på baggrund af en målrettet indsats og ransagning af flere adresser i Vejle en gaspistol og en signalpistol. En 34-årig mand er i den forbindelse blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven.

11. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

Hundepatrulje snuste sig frem til indbrudstyve i går - nu er de dømt

To udenlandske mænd blev mandag den 10. juni anholdt i forbindelse med et indbrudsforsøg. Tirsdag den 11. juni blev de begge idømt straksdomme ved Retten i Kolding.

4. juni 2024

Sydøstjyllands Politi

To mænd dømt for flere røverier af særlig farlig karakter

Retten i Kolding idømte i dag en mand på 31 år 5 års fængsel og en mand på 30 år 6 års fængsel for i forening af have begået flere røveri-forhold af særlig farlig karakter.