Spring til hovedindhold

Forslag

14. juli 2020

Her kan du læse et uddrag fra døgnrapporten fra tirsdag den 14. juli 2020

STEGE: 33-årig sov i busskur

Tirsdag klokken 11.07 fik politiet en anmeldelse om, at der lå en mand og sov i busskuret ved p-pladsen ved De Hvide Sten på Kostervej på Møn, og hans bukser holdt ikke længere så meget sammen. En politipatrulje fik kort efter kontakt til den pågældende – det var en 33-årig udenlandsk mand, der ikke var helt ædru. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

SLAGELSE: Udsat for tricktyveri

En 77-årig kvinde fra Slagelse var tirsdag klokken 12.54 udsat for et tricktyveri på tagparkeringen på Vestsjællandscenteret i Slagelse. Kvinden var i færd med at læsse varer ind i sin bil fra en indkøbsvogn, da en mand henvendte sig til hende på et fremmedsprog. Det lykkedes ham at aflede kvindens opmærksomhed et øjeblik, så han stjæle hendes pung, der lå i en taske. Der var en stribe kort og nogle kontanter i pungen. Kvinden råbte om hjælp og to vidner forsøgte at standse tyven, men han slap dog af sted i ukendt retning.

 

NÆSTVED: Vejvred mand stak af fra færdselsuheld

Politiet blev tirsdag klokken 14.16 kaldt til Herlufsholm Alle i Næstved, hvor der netop var sket et mindre færdselsuheld. En knallertkører kom i sydlig retning, og i T-krydset ved Gl. Skovridervej kørte han ind i en bil, der holdt og ventede på at svinge til venstre. Uheldet skete ved meget lav hastighed, og der kom ikke nogen skader på hverken knallert eller bil. Bilisten – en 48-årig kvinde fra Rude – steg ud af bilen, men knallertkøreren sparkede til bildøren, så der kom en bule og den ramte kvinden i hovedet og faldt om. Knallertkøreren stak derefter af, mens vidner hjalp kvinden. En politipatrulje standsede knallertkøreren i Rådmandshaven kort efter. Det var en 40-årig mand fra Faxe, og han blev anholdt klokken 15.08 og sigtet for vold og for ikke at overholde sine forpligtelser ved et færdselsuheld. Det viste sig, at den 40-årige var efterlyst til fogedretten, og han fik derfor en overnatning i arresten, indtil han fremstilles i fogedretten onsdag morgen.

 

NYKØBING: Tre sigtet for butikstyverier

Tirsdag klokken 16.02 fik politiet en anmeldelse om, at tre mænd havde stjålet varer fra en tøjforretning i Jernbanegade i Nykøbing, og var stukket af fra stedet. Vidner tilbageholdt to af tyvene ved Kvickly i Højbrogade, og her anholdt politiet en 19-årig mand fra Nykøbing og en 20-årig mand fra Sakskøbing. Det viste sig, at de havde stjålet fra flere forretninger i byen, blandt andet tøj, sko og høretelefoner. De to anholdte blev taget med til politistationen i Nykøbing, hvor de blev afhørt. Den tredje – en 21-årig mand fra Nykøbing – meldte sig selv til politiet kort efter. De blev alle tre sigtet for butikstyverier, og de anholdte blev løsladt efter endt afhøring.

 

GEDSER: Havde peberspray med i bilen

Toldhunden Huxi viste stor interesse, da den snusede omkring en dansk bil, der tirsdag klokken 17.45 kom i land fra færgen i Gedser. Føreren var en 25-årig mand fra Frederiksberg, og det viste sig da også, at han havde en peberspray i dørlommen og yderligere fem styk i bagagerummet. Politiet blev tilkaldt, og den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. De ulovlige peberspray blev konfiskeret, og den 25-årige kan nu vente en bøde.

 

ESKILSTRUP: 34-årig anholdt efter indbrud

Onsdag klokken 3.14 fik politiet en anmeldelse om, at der var indbrud i en maskinstation på Eskilstrup Møllevej. En politipatrulje rykkede straks ud til stedet, og bag en bygning holdt en mand parkeret med sin bil. Det var en 34-årig mand uden fast bopæl, og han kunne ikke helt redegøre for, hvad han lavede på stedet så tidligt på dagen. Han blev derefter anholdt klokken 3.36 og sigtet for indbrud. Den bil, den 34-årige kørte i, var hverken indregistreret eller forsikret, og han var desuden frakendt kørekortet. Ved visitationen på politistationen i Nykøbing fandt politiet 0,21 amfetamin. Den anholdte blev herefter også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, kørsel i frakendelsestiden, for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring. Han afhøres fortsat på politistationen.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Boeslunde Kokkegården Hus Tirsdag klokken 8.00-10.50 Ikke umiddelbart stjålet noget
Holme-Olstrup Løgparken Hus Mandag klokken 22.00 – tirsdag klokken 23.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Valmuevej Hus Tirsdag klokken 15.58 Smykker
Sorø Frederiksvej Hus Onsdag klokken 0.50 Hvilestol

 

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Guldborg Guldborgvej Tirsdag klokken 5.50-12.00 ATK 485 23 50 km/t 76 km/t Et klip
Haslev Pilevang Tirsdag klokken 10.07-11.37 ATK 124 12 50 km/t 70 km/t To klip
Rønnede Faxevej, Lystrup Tirsdag klokken 12.17-13.17 ATK 352 - - - -

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

 

Pressekontakt

Kommunikation:

E-mail: ssj-kommunikation@politi.dk

Inden for alm. kontortid: Tlf. 4133 1515 (modtager ikke sms)

 

Anne Dorte Hoppe Søe

E-mail: aso021@politi.dk

Tlf.: 2276 3593

 

Palle O. Hansen

E-mail: pha010@politi.dk

Tlf.: 4132 8267

 

Vagtcentralen:
E-mail: ssj@politi.dk
Pressetelefon: 4132 8718

 

18. april 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Uddrag fra onsdagens døgnrapport

Her kan du læse et uddrag fra onsdagens døgnrapport fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

17. april 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Uddrag fra tirsdagens døgnrapport

Uddrag fra tirsdagens døgnrapport fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

16. april 2024

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Uddrag fra mandagens døgnrapport fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Uddrag fra mandagens døgnrapport fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi