Spring til hovedindhold

Forslag

Visitationszone opretholdes i området ved Motalavej i Korsør

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har besluttet at opretholde en visitationszone i et afgrænset område omkring Motalavej i Korsør for at forebygge kriminalitet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har besluttet at opretholde en visitationszone i et afgrænset område omkring Motalavej i Korsør for at forebygge kriminalitet.

Visitationszonen gælder fra torsdag den 25. juni klokken 20.00 og varer foreløbigt frem til torsdag 9. juli klokken 20.00. Formålet er fortsat at forhindre kriminelle handlinger og på den måde genskabe trygheden i området. 

Der har i den seneste periode været episoder med vold, skyderier, trusler, knivstikkerier og slagsmål mellem flere grupperinger i området. Det er politiets opfattelse, at disse konflikter stadig er aktive, og at der er en risiko for, at nogen i området vil foretage strafbare handlinger til fare for andres liv og helbred fx ved brug af våben.  

For den almindelige borger har visitationszonen ikke stor betydning. Inden for en visitationszone har politiet dog lov til stikprøvevis at visitere folk efter våben uden på forhånd at have foretaget en sigtelse og uden at have en egentlig begrundet mistanke om, at den pågældende er i besiddelse af våben.

 

Visitationszonen

Nordlig afgrænsning: Vestmotorvejen, strækningen fra Tårnborgvejs underførelse i øst til den vestlige side af Halskovvej i vest.

Vestlig afgrænsning: Halsskovvej, sydgående fra Vestmotorvejen til krydset. Motalavej/Halsskovvej, og derefter mod vest ad Halsskovvej til skovstykke nord for bebyggelsen Fasanhaven. Derefter mod syd langs grønt område vest for Fasanhaven til gangsti, der markerer sydlig afgrænsning af bebyggelsen Fasanhaven.

Sydlig afgrænsning: Stisystemet fra Bragesvej til Dyrehovedsgård Allé ud for nr. 26.

Østlig afgrænsning: Strækningen fra Dyrehovedgårds Allé nr. 26 mod nord til ud for nr. 73, hvor der er et grønt område, og herefter øst til krydset Tårnborgvej/Tårnborgvej, og derefter langs Tårnborgvej mod nord til Vestmotorvejen.  

De nævnte vejstrækninger indgår i visitationszonen. Se også kort.

 

Visitations- og strazone Korsør

 

Pressekontakt

Kommunikation:

E-mail: ssj-kommunikation@politi.dk

Inden for alm. kontortid: Tlf. 4133 1515

 

Anne Dorte Hoppe Søe

E-mail: aso021@politi.dk

Tlf.: 2276 3593

 

Palle O. Hansen

E-mail: pha010@politi.dk

Tlf.: 4132 8267

 

Jacob Rytz Hansen
E-mail: jha145@politi.dk

Tlf.: 2916 5980

 

Vagtcentralen:
E-mail: ssj@politi.dk
Pressetelefon: 4132 8718

 

24. november 2023

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Grov afstraffelse i bandemiljøet

Grov afstraffelse i bandemiljøet

10. november 2023

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiet søger vidner til hændelse på Skælskør Station

I forbindelse med en verserende efterforskning af en hændelse på Skælskør Station i tidsrummet tirsdag fra den 31. oktober kl. 22.30 til onsdag den 1. november kl. 01.00 efterlyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vidner, der har befundet sig på og omkring Skælskør Station, Stationsvej 5, 4230 Skælskør.

6. november 2023

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Forhåndsberammelse af Kirkerupsagskomplekset

Anklagemyndigheden har anmodet Retten i Næstved om forhåndsberammelse af Kirkerupsagskomplekset