Spring til hovedindhold

Forslag

Ansøg om dispensation ved teater, tv og film

Ansøg om dispensation til at overlade eller udleje et våben til en anden i forbindelse med teater, tv- og filmproduktion.

Underskriv med NemID

Hvis din ansøgning kræver, at en anden person skriver under digitalt, skal vedkommende fortsat benytte sit NemID, idet MitID endnu ikke understøtter digital underskrift i politiets løsninger. Medunderskrift, dvs. når en anden person skriver under digitalt, sker fx i de tilfælde, hvor en våbenejer skal dele sit våben med dig, eller hvor en medarbejder skal skrive under på en virksomheds ansøgning. Hvis du ikke længere har dit NemID, kan du kontakte os på telefon 70 20 14 74 for en anden løsning. 
Hav følgende parat
Du skal logge ind med virksomhedens NemID.
Navn, emailadresse.
Oplys dato og navn på forestilling. 
Våbennummer, våbentype, fabrikat, model, ladesystem, kaliber, pibelængde målt fra pibensmunding til enden af patronkammeret, våbnets totallængde målt fra kolben til mundingen.
  • Oplysninger om lejer – CVR-nr, navn på forening/virksomhed, adresse, kontaktperson, telefonnummer.
Spørgsmål og svar

Hvis du ikke har NemID/MitID, skal du sende de oplysninger, som vi skal bruge til at behandle din ansøgning, som brevpost. Se kontaktoplysninger.

 

Du skal dog være opmærksom på, at det forlænger sagsbehandlingstiden væsentligt, hvis du vælger at ansøge med brevpost. Det skyldes, at brevpost øger risikoen for fejl i ansøgningen, at vi skal bruge længere tid på manuel indtastning af dine data, og at PostNord typisk skal bruge op til 5 dage på levering af almindelige breve.

 
Hvis en skuespiller på ansøgningstidspunktet er under 18 år, skal vi bruge en samtykkeerklæring fra dennes forældre eller værge. Du skal oplyse deres e-mailadresse, hvorefter de vil modtage en e-mail med en digital samtykkeerklæring, der skal underskrives med NemID. 
Det koster ikke noget at søge om tilladelse til brug af våben ved teater, tv- og filmproduktion. 
Når du har indsendt din ansøgning digitalt, modtager du en kvittering i e-boks. Vi bestræber os på at behandle din ansøgning inden for 1-2 uger. I perioder med spidsbelastning kan du dog forvente en længere sagsbehandlingstid. 

Hvis vi mangler yderligere oplysninger i forbindelse med din ansøgning, vil vi kontakte dig. Ellers vil du modtage afgørelsen i e-boks. 
 

Kontakt Tilladelser

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til din ansøgning, kan du kontakte enheden for Tilladelser

Se kontaktoplysninger

Forslag