Spring til hovedindhold

Forslag

Bestil et foredrag

Du kan anmode politiet om at holde et foredrag, fx om kriminalitet i jeres lokalområde, hvordan I bedst sikrer jer mod indbrud, it-kriminalitet, tricktyveri osv. Foredrag skal som udgangspunkt bestilles senest en måned før afholdelse. Vær opmærksom på, at du ikke kan bestille et foredrag på fx folkeskoler og gymnasier, da dette ligger i regi af SSP-samarbejdet. Hvis du er lærer på en folkeskole e.l. og gerne vil have en politibetjent ud i din klasse og holde et foredrag, skal du i stedet kontakte din lokale SSP-repræsentant på skolen og forhøre dig om mulighederne.

Vil du anmelde noget - eller har du brug for akut hjælp?

Hvis du skal anmelde et indbrud, færdselsuheld e.l., skal du ringe 114. Har du brug for, at politiet rykker akut ud, skal du ringe 112.

Ved du, i hvilken politikreds arrangementet skal afholdes?

Oplysninger om din bestilling

Feltet er påkrævet. Feltet er påkrævet.

Oplysninger om afholdelsessted

Oplysninger om dig

En betjent vil kontakte dig inden 14 dage fra din henvendelse. Der kan være henvendelser, som politiet - efter en konkret vurdering - ikke vil kunne imødekomme.

Errors.FieldRequiredGoogleReCaptcha

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret de påkrævede cookies. Ret dit samtykke nedenfor for at se det.Læs mere om cookies.
Hvis du indsender personoplysninger

Forslag