Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

23. juni 2020 08:59

Mand fundet livløs på shelterplads i Nordskoven

Bornholms Politi efterforsker mistænkeligt dødsfald.

 

 

Tirsdag kl. 06.11 anmeldte en borger at han havde fundet en mand livløs på en shelterplads ved Haslevej i Rønne. Redningspersonalet erklærede efterfølgende manden for død. Bornholms Politi betragter sagen som mistænkelig og har afspærret et større område for at efterforske sagen.

Shelterpladsen er beliggende i Nordskoven vest for rastepladserne på Haslevej ved Sandegård, og vi appellerer kraftigt til borgerne om at holde sig fra området. 

Bornholms Politi hører desuden gerne fra borgere, der har set noget mistænkeligt i området i de tidlige morgentimer. Henvendelse til 1-1-4 eller 5690 1448.

Pt. intet yderligere

 

 

 

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

17. april 2024

Bornholms Politi

Politiet søger overvågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle

Bornholms Politi rækker ud til borgere, der har videoovervågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle, for eksempel fra privat overvågning eller såkaldte dashcam's fra biler.

17. april 2024

Bornholms Politi

Nyt tilbud om offerrådgivning på Bornholm

Nu har ofre for vold, indbrud eller anden kriminalitet en ny mulighed for at få hjælp og støtte på Bornholm. Fem lokale frivillige er blevet uddannet som offerrådgivere i den nyetablerede bornholmske afdeling af Offerrådgivningen.

23. februar 2024

Bornholms Politi

Bornholms Politi efterlyser forurettet efter overfald i Netto

En mand blev den 19. januar udsat for vold i Netto på Store Torv i Rønne, da han ved kassen fik kastet forskellige varer på sig af to gerningsmænd. Politiet efterlyser den forurettede.