Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

23. juni 2022 08:52

Knivstikkeri efterforskes massivt

Nordjyllands Politi modtog 23. juni 2022 kl. 02:56 anmeldelse om, at der var sket et knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg. Politiet sendte øjeblikkeligt adskillige styrker til stedet. En person er i kritisk tilstand. Alle oplysninger skal gå til politiet på telefon 114.

Det oplyser lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Niels Kronborg. 

Ude ved adressen var der to yngre mænd, som var sårede med knivstik. De er begge transporteret til sygehuset, hvoraf den ene unge mand fortsat er i kritisk tilstand, mens den anden nu er uden for livsfare. Senere henvendte en tredje person sig på sygehuset med knivstik, og også han behandles nu på sygehuset og er uden for livsfare.  

Vicepolitiinspektøren oplyser, at man aktuelt har anholdt en person i sagen. Vicepolitiinspektøren forventer flere anholdelser som efterforskningen skrider frem.  

Efterforsker på højtryk 

”Vores efterforsknings-indsats er i fuld gang lige nu. Vi arbejder i øjeblikket på at kortlægge forløbet før, under og efter knivstikkeriet. Derfor hører vi også gerne fra borgere, der har hørt eller set noget i området omkring gerningstidspunktet. Ring endelig til os på 114 med oplysninger – selv mindre informationer kan være vigtige for vores arbejde,” siger Niels Kronborg, der tilføjer: 

”Vi er også interesseret i videoovervågning, hvis beboere eller virksomheder i området har overvågning opsat, så gem endelig data og kontakt politiet med materialet.” 

Betragtes som internt opgør 

Politiet har endnu ikke klarlagt motivet til knivstikkeriet, og hvor mange involverede der er, og hvordan hændelsesforløbet præcist udspillede sig.  

”Det er blandt andet det, som vores efterforskning skal skabe klarhed over, så vi kan stillet de ansvarlige til regnskab. Knivstikkeri i det offentlige rum er helt uacceptabelt,” siger Niels Kronborg. 

Han understreger dog, at politiets indledende efterforskningsskridt gør, at man betragter det som et internt opgør i et kriminelt miljø. 

”Men nærmere kan jeg ikke komme på det – af hensynet til vores igangværende efterforskning.” 

Fortsat politi i området

Vicepolitiinspektøren oplyser, at man kommer til at arbejde i området omkring gerningsstedet i Vejgaard en rum tid endnu.

”Derfor vil borgerne se meget politi i området, og vores afspærringer kan genere trafikken. Det beklager vi, men vi bliver der så længe, som efterforskningen kræver det.”  

Alle oplysninger i sagen skal til gå til 114. 


Pressens kontaktperson: 

Niels Kronborg, vicepolitiinspektør, 5124 7690
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

24. juni 2022

Nordjyllands Politi

Opdatering i sagen om knivstikkeri i Vejgaard

Nordjyllands Politi har, sent i aftes, løsladt de fire anholdte i sagen om det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til natten til torsdag. Sigtelserne opretholdes. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114 med oplysninger i sagen.

23. juni 2022

Nordjyllands Politi

Efterforskning fortsætter i sag om knivstikkeri

Nordjyllands Politi har nu et langstrakt efterforskningsforløb foran sig i forbindelse med det knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard i Aalborg, som politiets patruljer rykkede ud til d. 23. juni kl. 02.56 Alle de tre sårede personer er meldt uden for livsfare. Politiet efterlyser fortsat vidner, der bedes ringe 114.

23. juni 2022

Nordjyllands Politi

Politi med mundbind under DM-ugen

Under DM-ugen i Aalborg kan man se politibetjente bære mundbind. Det er blot et hensyn til sportsudøvere og samarbejdspartnere, oplyser Nordjyllands Politi.

Forslag