Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

18. marts 2020 14:55

Fyns Politi vil være endnu mere synlige i den kommende tid

På baggrund af myndighedernes fælles udmelding i går aftes øger Fyns Politi den tryghedsskabende patruljering og tilstedeværelse generelt på hele Fyn.

I den næste tid vil Fyns Politi være ekstra synlige i politikredsen med tryghedsskabende patruljer. Det sker på baggrund af myndighedernes fælles udmeldinger i går. De ekstra patruljer er indsat rundt på hele Fyn, og der vil i den kommende tid være et ekstra fokus på de områder og lokationer, hvor mange borgere normalt samles.   

Politidirektør Arne Gram siger: - Vi er her jo for borgerne skyld også i den her kritiske situation, vi står i lige nu. Det betyder, at vores primære opgave er at sikre god ro og orden og være vejledende og rådgivende. Hvis vi bliver opmærksomme på butikker eller borgere, der ikke overholder de nye regler, vil vi tage kontakt med henblik på at fortælle, hvad loven siger, og hvordan man skal forholde sig. Jeg har stor tiltro til, at langt de fleste situationer vil blive løst helt stille og roligt. Det er mit klare indtryk, at langt de fleste fynboer har forstået alvoren. I Fyns Politi vil vi i hvert fald gøre vores til, at trygheden og den almindelige ro og orden opretholdes her på Fyn”

Er man i tvivl om, hvad retningslinjerne er, så er der vejledning at hente for både borgere og forretningsdrivende på www.coronasmitte.dk

Den ekstra patruljering er allerede trådt i kraft og foregår døgnet rundt fordelt i hele kredsen. 
- Vi vil have fokus på at være der, hvor borgerne normalt mødes eller kunne tænkes at være flere samlet, og selvom vores mange dygtige medarbejdere har mange opgaver, så vil vi selvfølgelig også holde et vågent øje med de butikker, skoler og andre steder, som nu er lukket og forladt, og derfor kunne være et let mål for fx indbrudstyve. I den forbindelse vil vi også gerne opfordre borgerne til – som altid, hvis de ser noget mistænkeligt - at give os et kald på 114 eller 112 afhængig af situationen.”, afslutter Arne Gram.

Fyns Politi følger som altid kriminalitetsbilledet også i den usædvanlige situation, som vi er i nu.
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.