Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

13. januar 2023 11:57

Fyns Politi efterforsker anmeldelse om skyderi på Østre Stationsvej i Odense

Fyns Politi modtog i går den 12. januar 2023 kl. 21.17 en anmeldelse om skyderi på Østre Stationsvej i Odense ud for Posten. Politiet ankom hurtigt til stedet og efterforsker sagen.

Fyns Politi var tilstede ved Posten i Odense i går aftes den 12. januar 2023 i forbindelse med en anmeldelse om skyderi. 

- Vi modtog anmeldelsen kl. 21.17 og ankom hurtigt til stedet med blandt andet hundepatruljer, og foretog gerningsstedsundersøgelser. Der blev i den forbindelse sikret et patronhylster, som vi foreløbigt har identificeret som et hylster efter en løsskudspatron, fortæller efterforskningsleder politikommissær Jack Liedecke.  

Fyns Politi har sikret videoovervågning i området og afhørt vidner, og arbejder på den baggrund på at identificere to køretøjer, herunder en sort firhjulstrækker og muligvis en mindre rød bil. Fyns Politi arbejder derudover også på at identificere personerne i bilerne. 

- Vi har ikke oplysninger om, at der i forbindelse med hændelsen skulle være nogle tilskadekomne, siger Jack Liedecke.

Fyns Politi tager hændelsen meget alvorligt og efterforsker sagen herunder eventuelle relationer mellem personerne i de to køretøjer. 

Fyns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.
 

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

14. juni 2024

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser gerningsperson til hærværk på Assens Rådhus

Tirsdag og onsdag den 11. og 12. juni er Assens Rådhus blevet udsat for hærværk. Fyns Politi offentliggør fotos af gerningsmanden og beder offentligheden om hjælp.

13. juni 2024

Fyns Politi

To personer fundet døde på en adresse i Næsby i Odense

Fyns Politi modtog i dag kl. 9.22 en anmeldelse fra en bekymret borger, der ikke havde været i kontakt eller set livstegn fra sine naboer i noget tid. På baggrund af den bekymring, kørte Fyns Politi til adressen i Næsby i Odense,hvor husets beboere blev fundet afgået ved døden.

12. juni 2024

Fyns Politi

To personer anholdt og sigtet for gaderøverier i Nyborg

Fyns Politi i Nyborg har i morges anholdt og sigtet to personer for to gaderøverier. Der er tale om to mænd fra lokalområdet begge 20 år gamle. Den ene af personerne fremstilles i grundløvsforhør i dag kl 13 ved Retten i Svendborg.