Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

27. december 2023 12:36

Fyns Politi efterlyser vidner til voldeligt overfald

Natten til den 23. december omkring klokken 02.30 blev en mand udsat for røveri og vold begået af tre gerningsmænd på Filosofgangen i Odense.

Manden blev passet op af tre mænd, der alle bar hættetrøjer med hætterne trukket op. De tre gerningsmænd spurgte først den forurettede om cigaretter, men da han ikke havde nogen, krævede de hans værdigenstande udleveret. Da forurettede nægtede, blev han sparket omkuld og de tre gerningsmænd tildelte ham efterfølgende spark og slag på overkrop og i hovedet, hvorved forurettede pådrog sig flere bøjede ribben, beskadigelse af det ene øje og skader på nakkehvirvler og flere andre småknubs.

 

Forurettede så sit snit til at sætte sig til modværge og fik lavet en benfejning på den ene gerningsmand, som faldt omkuld. Herefter fik forurettede rejst sig op og i selvforsvar tildelt en af de andre gerningsmænd et slag i ansigtet, hvorefter alle tre gerningsmænd stak af over broen og ind i Munke Mose.


Politiet efterlyser vidner, som har overværet overfaldet, eller som omkring gerningsstedet måtte have fundet briller og/eller en guldkæde. Endvidere vidner, som før eller efter gerningstidspunktet den pågældende aften måtte have stødt på en gruppe på tre personer svarende til beskrivelsen af gerningsmændene i området omkring gerningsstedet – herunder for eksempel i Vestergade eller andre steder i nærområdet hvor mange mennesker færdes, eller som måtte have kendskab til identiteten på pågældende personer.

 

Forurettede kan alene beskrive gerningsmændene som:

 

A: mand, 16-18 år, muligvis af somalisk oprindelse, 170-180 cm høj, spinkel bygning, iførte sorte hætter og sort overtrækstøj eller løstsiddende joggingtøj, en smule accent

 

B: mand, 16-18 år, muligvis af somalisk oprindelse, 170-180 cm høj, spinkel bygning, iførte sorte hætter og sort overtrækstøj eller løstsiddende joggingtøj, en smule accent

 

C: mand, 16-18 år, muligvis af somalisk oprindelse, 170-180 cm høj, spinkel bygning, iførte sorte hætter og sort overtrækstøj eller løstsiddende joggingtøj, en smule accent

 

Alle henvendelser til Fyns Politi på 114

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

14. maj 2024

Fyns Politi

Fyns Politi har fundet de to efterlyste personer

Den 7. maj efterlyste Fyns Politi hjælp til ID på to personer mistænkt for et røveri på Sankt Hans Gade i Odense. Takket være medier og borgere er de to personer fundet.

13. maj 2024

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser forurettet i forbindelse med røveri i Middelfart

I forbindelse med røveri i Coop 365 i Jernbanegade i Middelfart lørdag den 11. maj 2024 efterlyser Fyns Politi en forurettet i sagen.

8. maj 2024

Fyns Politi

Fyns Politi slog til mod narkohandlen på Ærø

På baggrund af længere tids efterforskning gennemførte Fyns Politi tirsdag den 7. maj en målrettet aktion mod narkohandlen på Ærø. Simultant med denne blev der også gennemført ransagning på Nordfyn i forbindelse med flere indbrud på Ærø.