Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

10. juni 2021 13:24

Fyns Politi nedlægger alle hotspots i politikredsen

Som følge af de nye ophævelser af corona-restriktioner nedlægger Fyns Politi de fire hotspots i politikredsen.
Dermed er der med virkning fra fredag den 11. juni 2021 ikke længere hotspot i områderne Munke Mose, Eventyrhaven og Gråbrødre Plads i Odense samt på Christiansmindes Strand i Svendborg.

Selv om det nu ikke længere er hotspot, så holder Fyns Politi stadig et vågent øje med, hvad der foregår.

”Det er jo glædeligt, at vi nu er nået dertil, hvor vi kan nedlægge de fire hotspots, men vi vil selvfølgelig stadig komme ud med vores patruljer og holde øje med, hvad der foregår. Det gælder særligt i forhold til, om der bliver spillet musik til ulempe. Derfor vil jeg gerne opfordre til, at man altid husker at overveje om naboer og andre synes, at den fest, man har gang i, er lige så fantastisk, som man selv synes”, siger politiinspektør Christian Rasmussen, Fyns Politi.

Fyns Politi minder samtidig om, at der for Munke Mose i Odense fortsat gælder et egentligt forbud mod at spille musik i området efter klokken 19. Det gælder uanset musikvalg. Man må selvfølgelig gerne samles og snakke, men skal der festet til musik, må man finde et andet sted.

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng

 

E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

1. juni 2023

Fyns Politi

Mand fremstilles i grundlovsforhør

57-årig mand fremstilles i grundlovsforhør kl 1600 i forbindelse med sag om kartofler på Storebæltsbroen.

26. maj 2023

Fyns Politi

Mange gode tips i sag om bedrageri af ældre

Fyns Politi takker medierne og borgerne for at bidrage til at udfinde muligt ID på formodet gerningsmand, der har bedraget ældre borgere på Fyn og måske også andre steder i landet.

25. maj 2023

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser en gerningsperson i sager om snyd mod ældre borgere

Fyns Politi har de seneste dage modtaget flere anmeldelser om forskellige sager, hvor en eller flere gerningspersoner har udgivet sig for at være fra en bank, og har franarret ældre borgere for flere tusinde kroner. Fyns Politi har billeder af en af de formodede gerningspersoner, der nu efterlyses bredt.

Forslag