Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

11. april 2024 12:56

Fyns Politi fjerner flere hunde på grund af groft uforsvarlig behandling

Flere hunde er af racen rottweilere er torsdag blevet fjerne fra en borger, da vedkommende ikke kunne tage vare på hundene. Der er tale om en 31-årig mand, der nu er sigtet for overtrædelse af dyrevelfærdsloven.

Torsdag i sidste uge fik Fyns Politi en anmeldelse fra Dyrenes Beskyttelse om nogle hunde, der ikke så ud til at have det godt hos en borger i Nordfyns Kommune. Fyns Politi sendte en patrulje ud til adressen med det samme og her kunne politiet konstatere at der rigtig nok var flere hunde, som ikke så ud til at trives og en dyrlæge blev tilkaldt med det samme.


Grov sag med karakter af mishandling

Vicepolitiinspektør Søren Munk Frederiksen siger: Det er tale om en meget grov sag, hvor flere hunde er blevet groft uforsvarlig behandlet med karakter af mishandling. Derfor er vi rigtig glade for at Dyrenes Beskyttelse anmeldte sagen, så vi hurtigt kunne få taget hånd om dyrene og undgå at de led yderligere overlast.

I alt 3 voksne hunde og 6 hvalpe blev fjernet. Yderligere en hvalp blev fundet død og en hvalp måtte aflives på stedet af dyrlægen. Alle hunde er nu overgivet til et dyreinternat med henblik på vurdering og evt. videreformidling.

 

Sagens skal nu færdigefterforskes.

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

14. maj 2024

Fyns Politi

Fyns Politi har fundet de to efterlyste personer

Den 7. maj efterlyste Fyns Politi hjælp til ID på to personer mistænkt for et røveri på Sankt Hans Gade i Odense. Takket være medier og borgere er de to personer fundet.

13. maj 2024

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser forurettet i forbindelse med røveri i Middelfart

I forbindelse med røveri i Coop 365 i Jernbanegade i Middelfart lørdag den 11. maj 2024 efterlyser Fyns Politi en forurettet i sagen.

8. maj 2024

Fyns Politi

Fyns Politi slog til mod narkohandlen på Ærø

På baggrund af længere tids efterforskning gennemførte Fyns Politi tirsdag den 7. maj en målrettet aktion mod narkohandlen på Ærø. Simultant med denne blev der også gennemført ransagning på Nordfyn i forbindelse med flere indbrud på Ærø.