Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

18. november 2020 11:38

Koster fundet hos formodet indbrudstyv – er det mon dine?

En formodet indbrudstyv fra Munkebo-området sidder lige nu varetægtsfængslet for en række indbrud omkring Dyrup i Odense SV og i Odense S. Fyns Politi har i forbindelse med sagen beslaglagt en del koster fra forskellige indbrud, som man nu søger rette ejere til.

Fyns Politi beder borgerne – særligt i Odense SV og Odense S, men også på resten af Fyn om at se på billederne, om der er noget, de kan genkende som deres. I så fald må man meget gerne ringe til Fyns Politi på 114. Så vil man blive kontaktet af en af sagens efterforskere med henblik på at få genstandene udleveret. 

Fyns Politi har fundet kosterne i begyndelsen af november og har brugt de seneste 14 dage på at søge i egne systemer og databaser i håbet om at finde de rette ejere. Og det er heldigvis lykkedes med en hel del af de fundne genstande. 

Politikommissær Finn Wegner, der er leder af Indbrudsgruppen ved Fyns Politi siger: - Vi har jo selv fundet ejerne til en hel del af de koster, vi fandt hos den varetægtsfængslede, men vi vil jo gerne kunne aflevere endnu flere ting tilbage til de rette ejere, så vi derved kan koble den sigtede til flere indbrud. Derfor håber vi, at nogen derude genkender deres ting og kontakter Fyns Politi.  

Det er Fyns Politis formodning, at de indbrud, som kosterne stammer fra, er sket inden for det seneste år, da kosterne med stor sandsynlighed ellers ville være blevet omsat og solgt videre.

Har du fået stjålet fiskegrej, Georg Jensen julepynt, værktøj eller puslespil?

Fyns Politi har fundet rigtig meget fiskegrej – også en hel del, som er ret dyrt. 
-Det er bl.a. noget af det, som vi håber, at nogle borgere savner, siger Finn Wegner og fortsætter:
- Vi har i hvert fald lidt svært ved at tro på, at den her person, som nu er varetægtsfængslet, skulle være en stor fiskeentusiast, for det er der ikke så meget andet, der tyder på.”

Genkender du nogle af effekterne som dine, så kontakt Fyns Politi på 114.

 Fiskegrej Fiskegrej 4 Fiskegrej 4

Værktøj

Kasse

Puslespil

Blandet koster

Blandet koster 2

Fiskegrej 3 

Kasse 2

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail: cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

Spørgsmål vedr. døgnrapport: 4171 1150 - besvares hverdage ml. 11.00 og 12.00. 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

25. januar 2023

Fyns Politi

Person sigtet for at henkaste affald to steder på Fyn

Fyns Politi har sigtet en 32-årig mand fra Odense Kommune for overtrædelse af naturbeskyttelsesloven (bødestraf) ved i to tilfælde at have henkastet større mængder af affald i naturen den 16. og den 18. januar 2023.

20. januar 2023

Fyns Politi

En tidligere medarbejder ved Østjyllands Politi er dømt skyldig i hacking, blufærdighedskrænkelse og i at have misbrugt sin stilling

Den tidligere it-medarbejder er den 20. januar 2023 ved retten i Århus idømt to års fængsel og 250 timers ulønnet samfundstjeneste for bl.a. at have hacket op imod 114 nu tidligere kolleger, venner, bekendte og tilfældige privatpersoner. Tre måneder af den to år lange fængselsstraf gøres ubetinget. De restrende et år og ni måneder gøre betinget.

13. januar 2023

Fyns Politi

Fyns Politi har anholdt to formodede indbrudstyve, som mistænkes for at stå bag en række indbrud på Sydfyn

Fyns Politi anholdte i dag den 13. januar 20223 kl. 04.30 to formodede indbrudstyve, som mistænkes for at stå bag en række indbrud på Sydfyn. Fyns Politi er tilfredse med nattens anholdelser og forventer at anholdelserne vil bremse den række af indbrud vi har set på Sydfyn omkring jul og i starten af januar 2023.

Forslag