Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

18. november 2020 11:38

Koster fundet hos formodet indbrudstyv – er det mon dine?

En formodet indbrudstyv fra Munkebo-området sidder lige nu varetægtsfængslet for en række indbrud omkring Dyrup i Odense SV og i Odense S. Fyns Politi har i forbindelse med sagen beslaglagt en del koster fra forskellige indbrud, som man nu søger rette ejere til.

Fyns Politi beder borgerne – særligt i Odense SV og Odense S, men også på resten af Fyn om at se på billederne, om der er noget, de kan genkende som deres. I så fald må man meget gerne ringe til Fyns Politi på 114. Så vil man blive kontaktet af en af sagens efterforskere med henblik på at få genstandene udleveret. 

Fyns Politi har fundet kosterne i begyndelsen af november og har brugt de seneste 14 dage på at søge i egne systemer og databaser i håbet om at finde de rette ejere. Og det er heldigvis lykkedes med en hel del af de fundne genstande. 

Politikommissær Finn Wegner, der er leder af Indbrudsgruppen ved Fyns Politi siger: - Vi har jo selv fundet ejerne til en hel del af de koster, vi fandt hos den varetægtsfængslede, men vi vil jo gerne kunne aflevere endnu flere ting tilbage til de rette ejere, så vi derved kan koble den sigtede til flere indbrud. Derfor håber vi, at nogen derude genkender deres ting og kontakter Fyns Politi.  

Det er Fyns Politis formodning, at de indbrud, som kosterne stammer fra, er sket inden for det seneste år, da kosterne med stor sandsynlighed ellers ville være blevet omsat og solgt videre.

Har du fået stjålet fiskegrej, Georg Jensen julepynt, værktøj eller puslespil?

Fyns Politi har fundet rigtig meget fiskegrej – også en hel del, som er ret dyrt. 
-Det er bl.a. noget af det, som vi håber, at nogle borgere savner, siger Finn Wegner og fortsætter:
- Vi har i hvert fald lidt svært ved at tro på, at den her person, som nu er varetægtsfængslet, skulle være en stor fiskeentusiast, for det er der ikke så meget andet, der tyder på.”

Genkender du nogle af effekterne som dine, så kontakt Fyns Politi på 114.

 Fiskegrej Fiskegrej 4 Fiskegrej 4

Værktøj

Kasse

Puslespil

Blandet koster

Blandet koster 2

Fiskegrej 3 

Kasse 2

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail: cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

Spørgsmål vedr. døgnrapport: 4171 1150 - besvares hverdage ml. 11.00 og 12.00. 

Læs mere om pressekontakt

15. oktober 2021

Fyns Politi

Ung mand idømt 4.5 års fængsel for voldtægtsforsøg

En i dag 17-årig ung mand er ved retten i Odense fredag den 15. oktober, idømt 4.5 års ubetinget fængsel for voldtægtsforsøg på tre kvinder i begyndelsen af 2021.

13. oktober 2021

Fyns Politi

44-årig mand dømt 12 års fængsel for drab

En 44-årig mand er onsdag blevet idømt 12 års fængsel for den 9. december 2020 at have knivdræbt sin 45-årige samlever i Skalkendrup i Nyborg Kommune.

12. oktober 2021

Fyns Politi

28-årig varetægtsfængslet for overfald på 17-årig i Vollsmose

En 28-årig mand fra Odense er tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for medvirken i et groft overfald på en 17-årig mand i Vollsmose.