Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

22. juni 2020

42-årig mand idømt behandlingsdom

En 42-årig mand er i dag, mandag den 22. juni 2020, blevet idømt en behandlingsdom. Dette sker på baggrund af, at han i 2019 blev fundet skyldig i at have udnyttet en svært dement kvindes tilstand til at skaffe sig tre samlejer og andet seksuelt samkvem.

En nu 42-årig mand blev den 12. november 2019 ved Odense Ret fundet skyldig i, at have udnyttet en 91-årig svært dement kvindes tilstand til at skaffe sig tre samlejer og  andet seksuelt samkvem med hende. Dette foregik i alle tilfælde i kvindens bolig i foråret 2019 på det plejehjem i Odense, hvor hun boede.

Sagen blev afsløret efter, at politiet havde fået rettens tilladelse til at videoovervåge kvindens bolig.

Efter skyldkendelsen er den dømte blevet mentalundersøgt, og Retten i Odense har i dag, mandag den 22. juni 2020, på baggrund af en udtalelse fra Retslægerådet idømt manden en behandlingsdom uden længstetid med tilsyn af Kriminalforsorgen.

Manden modtog dommen.
 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

8. juli 2020

Fyns Politi

Fyns Politi: Vanvidsbilisme er helt uacceptabelt

De seneste uger har der flere steder i landet været meldinger om en stigning i vanvidskørsel under Coronakrisen. Også i Fyns Politi har man oplevet en stigning i fænomenet, og det er dybt alvorligt.

7. juli 2020

Fyns Politi

Fyns Politi: Efterforskningen er i fuld gang

Fyns Politi efterforsker intensivt skudsagen fra den 24. juni i Vollsmose, hvor en 31-årig mand blev dræbt og en anden 31-årig mand hårdt såret.

2. juli 2020

Fyns Politi

Forlængelse af visitationszone og skærpet strafzone

Fyns Politi meddeler, at den skærpede strafzone samt visitationszonen, der begge udløber torsdag den 2. juli klokken 15:00 forlænges, således at de er gældende frem til torsdag den 16. juli klokken 15:00. Det er politiets vurdering, at dette er nødvendigt for fortsat at forhindre utryghedsskabende adfærd og forebygge kriminelle handlinger i området.

Afvis cookies