Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

14. januar 2020 12:45

Ophævelse af visitationszone i Odense

Politidirektøren i Fyns Politi har besluttet ikke at forlænge visitationszonen, der udløber i dag, tirsdag den 14. januar 2020 kl 14.00.

Fyns Politi oprettede den 17. december 2019 klokken 14.00 visitationszone i Vollsmose og Korsløkke i Odense. Zonen har siden været gældende i 4 uger, men forlænges ikke ved udløbet i dag.

”Vi har i den forløbne periode ikke haft nogen hændelser, der giver anledning til at forlænge visitationszonen. Vi har gennemført en række visitationer og målrettede aktioner inden for visitationszonen, og det er vores vurdering, at trygheden umiddelbart er genskabt. Vi holder selvfølgelig stadig skarpt øje med striden mellem de to grupperinger i området, og vi er parate til at genindføre visitationszonen, hvis vi finder det nødvendigt. Det skal være sikkert og trygt for borgerne at færdes og bo i Vollsmose, Korsløkke og i de nærliggende områder”, siger vicepolitiinspektør Jesper Weimar Pedersen, Fyns Politi.

 

Der er i perioden gennemført 148 visitationer i zonen og rejst 21 sigtelser, som fordeler sig således: 

1 for våbenlov
8 for lov om besiddelse af euforiserende stoffer
2 for lov om salg af euforiserende stoffer 
3 for kørsel i narkopåvirket tilstand
3 for kørsel uden kørekort 
De øvrige sigtelser relaterer sig til lidt mindre alvorlige forseelser.
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

11. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi fjerner flere hunde på grund af groft uforsvarlig behandling

Flere hunde er af racen rottweilere er torsdag blevet fjerne fra en borger, da vedkommende ikke kunne tage vare på hundene. Der er tale om en 31-årig mand, der nu er sigtet for overtrædelse af dyrevelfærdsloven.

11. april 2024

Fyns Politi

Aktion ”Lommebamser” i Fyns Politi

Børn kan have brug for lidt ekstra tryghed, når de møder politiet i forbindelse med en voldsom eller ubehagelig hændelse. Derfor har Fyns Politi sat gang i aktion ”Lommebamse-ven”, som består i små hæklede og strikkede bamser, som både uniformerede patruljer og efterforskere kan benytte, når de rykker ud til en hændelse, hvor et barn er involveret og måske har brug for en ekstra ven at kramme. ​

9. april 2024

Fyns Politi

Hændelse i biograf i OBC her til aften

Fyns Politi oplyser, at man er kørt til en hændelse ved Nordisk Films Biograf i Odense Banegårdscenter (OBC) her til aften, hvor flere gæster blev ramt af hosteanfald og vejrtrækningsproblemer angiveligt på grund af noget i luften. Situationen er under kontrol, men biografen er lukket ned for i aften. Læs mere her: