Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

14. januar 2020

Ophævelse af visitationszone i Odense

Politidirektøren i Fyns Politi har besluttet ikke at forlænge visitationszonen, der udløber i dag, tirsdag den 14. januar 2020 kl 14.00.

Fyns Politi oprettede den 17. december 2019 klokken 14.00 visitationszone i Vollsmose og Korsløkke i Odense. Zonen har siden været gældende i 4 uger, men forlænges ikke ved udløbet i dag.

”Vi har i den forløbne periode ikke haft nogen hændelser, der giver anledning til at forlænge visitationszonen. Vi har gennemført en række visitationer og målrettede aktioner inden for visitationszonen, og det er vores vurdering, at trygheden umiddelbart er genskabt. Vi holder selvfølgelig stadig skarpt øje med striden mellem de to grupperinger i området, og vi er parate til at genindføre visitationszonen, hvis vi finder det nødvendigt. Det skal være sikkert og trygt for borgerne at færdes og bo i Vollsmose, Korsløkke og i de nærliggende områder”, siger vicepolitiinspektør Jesper Weimar Pedersen, Fyns Politi.

 

Der er i perioden gennemført 148 visitationer i zonen og rejst 21 sigtelser, som fordeler sig således: 

1 for våbenlov
8 for lov om besiddelse af euforiserende stoffer
2 for lov om salg af euforiserende stoffer 
3 for kørsel i narkopåvirket tilstand
3 for kørsel uden kørekort 
De øvrige sigtelser relaterer sig til lidt mindre alvorlige forseelser.
 

Pressekontakt

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

17. januar 2020

Fyns Politi

58 sager på to dage

Fyns Politi har de sidste to dage udført varebilskontrol på Fyn. Resultatet er hele 58 sager og samlet set er der udskrevet bøder for 350 - 400.000 kr. Vi opfordrer derfor kraftigt til, at vognmænd og chauffører sætter sig godt ind i de nye regler.

8. januar 2020

Fyns Politi

Fyns Politi efterforsker juleindbrud i Middelfart

Selvom der i alt var færre indbrud på Fyn i julen, så blev et boligkvarter i Middelfart hårdt ramt af indbrud juleaften. Fyns Politi er i fuld gang med efterforskningen og beder i den forbindelse borgerne om hjælp til at komme videre med opklaringen.

2. januar 2020

Fyns Politi

Pas på uaffyret fyrværkeri

Fyns Politi vil gerne opfordre alle – og særligt børn - til at være ekstra varsomme, hvis de finder uaffyret fyrværkeri. Anledningen er, at der i dag kl 12.26 har været en ulykke på Korup Skole i Odense, hvor tre drenge på 11-12 år finder og håndterer noget uaffyret fyrværkeri – formentlig toppen af en kugleraket.

Afvis cookies