Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

14. januar 2020

Ophævelse af visitationszone i Odense

Politidirektøren i Fyns Politi har besluttet ikke at forlænge visitationszonen, der udløber i dag, tirsdag den 14. januar 2020 kl 14.00.

Fyns Politi oprettede den 17. december 2019 klokken 14.00 visitationszone i Vollsmose og Korsløkke i Odense. Zonen har siden været gældende i 4 uger, men forlænges ikke ved udløbet i dag.

”Vi har i den forløbne periode ikke haft nogen hændelser, der giver anledning til at forlænge visitationszonen. Vi har gennemført en række visitationer og målrettede aktioner inden for visitationszonen, og det er vores vurdering, at trygheden umiddelbart er genskabt. Vi holder selvfølgelig stadig skarpt øje med striden mellem de to grupperinger i området, og vi er parate til at genindføre visitationszonen, hvis vi finder det nødvendigt. Det skal være sikkert og trygt for borgerne at færdes og bo i Vollsmose, Korsløkke og i de nærliggende områder”, siger vicepolitiinspektør Jesper Weimar Pedersen, Fyns Politi.

 

Der er i perioden gennemført 148 visitationer i zonen og rejst 21 sigtelser, som fordeler sig således: 

1 for våbenlov
8 for lov om besiddelse af euforiserende stoffer
2 for lov om salg af euforiserende stoffer 
3 for kørsel i narkopåvirket tilstand
3 for kørsel uden kørekort 
De øvrige sigtelser relaterer sig til lidt mindre alvorlige forseelser.
 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

2. juli 2020

Fyns Politi

Forlængelse af visitationszone og skærpet strafzone

Fyns Politi meddeler, at den skærpede strafzone samt visitationszonen, der begge udløber torsdag den 2. juli klokken 15:00 forlænges, således at de er gældende frem til torsdag den 16. juli klokken 15:00. Det er politiets vurdering, at dette er nødvendigt for fortsat at forhindre utryghedsskabende adfærd og forebygge kriminelle handlinger i området.

1. juli 2020

Fyns Politi

Vigtig information til borgerne vedr. 114 ved Fyns Politi

Hvis du har brug for at kontakte Fyns Politi på tlf. 114 i aften den 1. juli mellem kl 20:00 – 22:00, skal du i stedet benytte et andet nummer. Læs mere her.

1. juli 2020

Fyns Politi

Fyns Politi kontrollerer sikkerheden til søs

Fyns Politikreds er omgivet af vand og lange kysstrækninger, og politiet har ansvaret for at regulere og kontrollere den gældende lovgivning i den del af søterritorieret, som ligger under Fyns Politis ansvarsområde. Dette sker af betjente, som er særligt uddannet inden for maritim sikkerhed.

Afvis cookies