Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

8. december 2022 14:40

Straksdom: 19 tilfælde af butikstyveri gav fængselsdom

Retten i Odense har i dag idømt en 39-årig mand en straksdom på fængsel i 1 år og 4 måneder for 19 tilfælde af butikstyveri fra forskellige forretninger i Odense. Butikstyverierne blev begået i perioden fra marts 2022 frem til nu.

Den dømte blev anholdt af Fyns Politi den 7. december 2022 kort før kl. 9 i forbindelse med et butikstyveri hos Meny på Hjallesevej i Odense M. Efter tyveriet skubbede han uden for butikken til en af de ansatte. Ud over selve butikstyverierne blev han også dømt for to tilfælde af vold i form af skub samt tre tilfælde af trusler.

Den sigtede blev i dag, torsdag den 8. december kl. 8.45 fremstillet i grundlovsforhør, hvor han erkendte sig skyldig i forholdene. Sagen blev derfor afgjort straks med udmåling af straffen på fængsel i 1 år og 4 måneder. Dommen indeholdt 6 måneders betinget fængsel fra en tidligere dom.

Den 39-årige tilkendegav ved domsafsigelsen, at han modtog dommen. Han er varetægtsfængslet indtil afsoningen af straffen kan påbegyndes, og han tog forbehold for at kære afgørelsen om varetægtsfængsling til landsretten.
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.