Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

29. juni 2020

Tre personer omkommet i færdselsulykke - en person fremstilles i grundlovsforhør

En 63-årige kvinde, der blev alvorligt skadet i forbindelse med en færdselsulykke umiddelbart uden for Bogense er mandag morgen afgået ved døden på sygehuset. Dermed kostede ulykken tre personer livet. En 26-årig mand, der kørte bilen, som ramte den forulykkede bil, er anholdt og bliver mandag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for uagtsomt manddrab, spirituskørsel og for at flygte fra uheldsstedet.

Politiet arbejder stadig på at klarlægge de nærmere omstændigheder i forbindelse med ulykken. 
Politiet modtog anmeldelsen om ulykken klokken 20:35. Den personbil, der ramte personbilen med de omkomne, kørte i meget høj fart. Den anholdte har til politiet oplyst, at han kørte omkring 120-130 km/t, der ulykken skete.

Ulykken skete på Odensevej ved t-krydset Odensevej/Assensvej umiddelbart uden for Bogenses bygrænse. De redningsmandskabet kom frem til stedet, stod det hurtigt klart, at to af passagerne i den ramte bilen var omkommet på stedet, mens den tredje person i bilen var meget alvorligt tilskadekommen, og derfor blev fløjet på sygehuset, hvor den pågældende nu er afgået ved døden.

Der befandt sig to personer i den anden bil. Chaufføren slap uskadt, mens en passager i bilen blev undersøgt for mindre skader. 

Den 63-årige omkomne kvinde kommer fra Esbjerg, den 37-årige mand er fra København, mens den 64-årige kvinde kommer fra Vestfyn. Alle de omkomne er i familie med hinanden. Deres pårørende er underrettede.

Fyns Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen.
 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

8. juli 2020

Fyns Politi

Fyns Politi: Vanvidsbilisme er helt uacceptabelt

De seneste uger har der flere steder i landet været meldinger om en stigning i vanvidskørsel under Coronakrisen. Også i Fyns Politi har man oplevet en stigning i fænomenet, og det er dybt alvorligt.

7. juli 2020

Fyns Politi

Fyns Politi: Efterforskningen er i fuld gang

Fyns Politi efterforsker intensivt skudsagen fra den 24. juni i Vollsmose, hvor en 31-årig mand blev dræbt og en anden 31-årig mand hårdt såret.

2. juli 2020

Fyns Politi

Forlængelse af visitationszone og skærpet strafzone

Fyns Politi meddeler, at den skærpede strafzone samt visitationszonen, der begge udløber torsdag den 2. juli klokken 15:00 forlænges, således at de er gældende frem til torsdag den 16. juli klokken 15:00. Det er politiets vurdering, at dette er nødvendigt for fortsat at forhindre utryghedsskabende adfærd og forebygge kriminelle handlinger i området.

Afvis cookies