Spring til hovedindhold

Forslag

Fakta

Fakta om Fyns Politi.

Indgang til politistationen i Odense

Foto: Fyns Politi

Her kan du læse om Fyns Politis organisering og hvilke kommuner politikredsen dækker 

 

Fakta om Fyns Politi

Fyns Politi betjener 485.000 borgere og har et areal på godt 3.500 km2. Politikredsen dækker ti kommuner, nemlig Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Middelfart, Nordfyn, Nyborg, Odense, Svendborg og Ærø.
Fyns Politi blev grundlagt den 1. januar 2007 ved politireformens sammenlægning af landets daværende 54 til 12 kredse.

 

Sådan er vi organiseret

Øverste leder for Fyns Politi er politidirektør Arne Vedsted Gram, der ligesom de andre 11 politidirektører har en årlig mål- og resultatplan, der opsætter mål og resultater for kredsen. Se mål- og resultatplaner.

Politidirektøren er leder for både politikredsens administration, politiarbejde og anklagemyndighed. Se organisationsdiagram for Fyns Politi.

Fyns Politi har knap 900 medarbejdere. Heraf arbejder ca. 60 i Anklagemyndigheden mens ca. 140 har en administrativ eller akademisk uddannelse og resten er politiuddannede.

 

Hovedstationen for Fyns Politi ligger på Hans Mules Gade i Odense, hvor bl.a. politidirektør, stabsfunktioner, Beredskabscenter, Efterforskningscenter, Patruljecenter og Anklagemyndigheden og er placeret. Derudover er der en større lokalpolitistation i Svendborg, en nærstation i Vollsmose, en nærpolitienhed i Assens og færdselsafdelingen som er beliggende i Nyborg. Under Politistationer finder du åbningstider og adresse på Hittegodskontor, lokale politistationer og nårpolitienheder samt politibutikker i Fyns Politi.

 

Pressekontakt sker via Fyns Politis kommunikationsafdeling.

 

Øvrig information

EAN-nummer: 5798000081383 

 

Mød Fyns Politi i den mobile politistation

Her kan du læse mere om den mobile politistation, og du kan se, hvor vi holder i de næste par uger

Find den mobile politistation

Nyheder

Læs nyheder fra Fyns Politi

Nyheder fra Fyns Politi