Spring til hovedindhold

Forslag

Christina var med til at skaffe værnemidler under corona

"Det er fedt at se ”mine” indkøb af køretøj og udstyr på gaden."

Christina fra indkøb

Hvem er du, og hvad laver du i politiet?

Jeg er uddannet cand.merc.(jur.) fra CBS. Jeg blev færdig i 2003 og har siden da arbejdet over 18 år som udbudsjurist og -konsulent, blandt andet hos Banedanmark og nu hos Rigspolitiet. Min opgave er at gennemføre udbud, primært for varer og tjenesteydelser, men også mindre bygge- og anlægsopgaver.

 

Hvordan hjælper dine kompetencer politiet på gaden?

En stor del af mit arbejde bidrager til, at politiet på gaden får det rette materiel og at dette er anskaffet inden for de rammer og regler, der gælder for offentlige indkøb samt til den bedste pris og i den kvalitet, som opgaverne kræver. Det er fedt at se ”mine” indkøb på gaden og vide, at min viden og erfaring med udbud har gjort, at det både er indkøbt efter reglerne og med et kommercielt blik og markedsforståelse.

 

Hvornår har du været mest stolt eller glad i dit arbejde?

Jeg har nok været særligt stolt, da jeg i forbindelse med corona-pandemien bidrog til Den Nationale Operative Stabs (NOST) arbejde med at indgå kontrakt på transport af medicinsk udstyr og værnemidler til Danmark og sikre, at kontrakten blev indgået i overensstemmelse med de udbudsretlige regler på trods af den helt særlige samfundssituation. Det var en hektisk og travl periode, så weekender og helligdage blev taget i brug, men godt samarbejde gjorde, at opgaven blev løst, og det er jeg stolt af at have været med til.

Desuden er det motiverende for mig, at jeg næsten på daglig basis ser resultatet af mit arbejde på gaden, fordi jeg blandt andet er involveret i at anskaffe køretøjer og udstyr til den enkelte politibetjent, eksempelvis radioudstyr og våben.

 

Hvornår begyndte du at overveje at søge job i politiet? Og hvorfor?

Jeg søgte jobbet tilbage i 2018, hvor jeg havde lyst til at prøve noget nyt. Da jeg så stillingsopslaget i politiet, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle prøves. Det er vigtigt for mig at være en del af en vigtig samfundsopgave, og det må man sige, at man er i politiet.

 

Hvad er det bedste ved at arbejde i politiet?

Det er særligt kombinationen mellem det gode kollegiale fællesskab og de spændende og varierende opgaver, der gør politiet til en god arbejdsplads. Og så er det jo aldrig kedeligt at arbejde i en politisk styret organisation.

Du kan også møde David, der som psykolog blandt andet hjælper kolleger videre efter voldsomme hændelser.

Vil du også bruge dine kompetencer for politiet?

Tjek her, om der er ledige stillinger.

Se ledige stillinger