Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

2. juli 2021 16:20

Efterlysning: 33-årig flygtet fra Vestre Fængsel

Vi efterlyser den 33-årige Steffen Van Khoa Do, som onsdag flygtede fra Vestre Fængsel, hvor han sad varetægtsfængslet i en stor narkotikasag

Efterlysning

Særlig Efterforskning Øst (SEØ), der hører under Københavns Politi, efterlyser den 33-årige Steffen Van Khoa Do.

Steffen Van Khoa Do flygtede fra Vestre Fængsel onsdag den 30. juni 2021 omkring klokken 13.30, hvor han var indsat efter at være blevet varetægtsfængslet den 2. marts 2021 - sigtet i en omfattende narkotikasag. 

Han beskrives som:

Mand, 33 år gammel, asiatisk af udseende, 173 cm høj, almindelig af bygning. Af særlige kendetegn har han fire skønhedspletter på venstre kind. Han var ved undvigelsen kronraget og iført sort hættetrøje, sorte shorts, sorte sokker og sorte gummisko. Han bar på en større grøn pose.

 

Efterlysning

Vi betegner ikke Steffen Van Khoa Do som farlig men beder om, at man kontakter politiet på telefon 1-1-4, hvis man har oplysninger om, hvor han befinder sig.
 
”Alle oplysninger om Steffen Van Khoa Dos mulige opholdssteder er interessante for os,” siger vicepolitiinspektør Torben Henriksen fra SEØ.

Han understreger desuden, at man risikerer op til to års fængsel, hvis man holder en person skjult eller på anden måde hjælper en person, som er på flugt fra politiet. 

 

Efterlysning

Der er ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt. 

 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

10. august 2022

Københavns Politi

17-årig efterlyses – flygtet fra sikret institution

Københavns Politi efterlyser 17-årige Taif Abdul Baki Hassan, som er flygtet fra Den Sikrede Institution Stevnsfortet mandag den 18. juli 2022.

9. august 2022

Københavns Politi

Københavns Politi søger forurettede og vidner til episode i S-tog

Der florerer en video, hvor en gerningsmand iført Brøndby-trøje tvinger en ung mand til at tage en FCK-trøje af og aflevere den. Københavns Politi efterforsker sagen som røveri, men har endnu ikke identificeret den eller de forurettede.

3. august 2022

Københavns Politi

To mænd efterlyses for røveri

Københavns Politi efterlyser to mænd, der er mistænkte i en sag om et gaderøveri. Røveriet fandt sted den 25. april på Degnestavnen i Københavns nordvest-kvarter.

Forslag