Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

20. december 2023 15:05

Entesham Younis efterlyses for drab og drabsforsøg

Københavns Politi efterlyser den 28-årige Entesham Younis for drabet på Christiania den 26. august, hvor også fire personer blev såret.

Efterlysning drab Christiania

Den 28-årige mistænkes for at deltage i drabet på Christiania den 26. august 2023, hvor en mand blev skudt og dræbt og fire andre blev såret.

 

Entesham Younis befinder sig formentlig i udlandet, men hvis man træffer ham, skal man ikke tage kontakt til ham men i stedet kontakte politi med det samme på 1-1-2. Han er dansk statsborger med pakistansk baggrund.

 

”Det var et særdeles voldsomt angreb, hvor en person blev og flere tilfældige såret. Vi har flere anholdte i sagen, men beder nu om offentlighedens hjælp til at lokalisere Entesham Younis, som vi mistænker for drab og drabsforsøg. Hvis nogen kender hans opholdssted, skal man kontakte os med det samme,” siger politikommissær Michael Klausen fra Københavns Politi.

 

Ved andre oplysninger omkring den efterlyste eller hans opholdssted bedes man ringe 1-1-4.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

7. maj 2024

Københavns Politi

Fire mænd efterlyses for røverier og tyverier i pirattaxaer

Københavns Politi efterlyser fire mænd fra Aarhus-området. De er mistænkt for at have begået adskillige røverier og tyverier i København mod berusede personer, som de har samlet op i pirattaxaer.

2. maj 2024

Københavns Politi

Politi efterlyser forurettet i sag om vold nytårsaften

Efterforskningen af en hadforbrydelse nytårsaften har afdækket endnu en voldssag, hvor en mand blev overfaldet i et S-tog. Politiet kender dog ikke identiteten på den forurettede, som derfor nu efterlyses.

7. februar 2024

Københavns Politi

Drabet på Hanne With: Vigtigt vidne efterlyses

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med en mand, der i oktober 1991 henvendte sig anonymt til politiet med oplysninger i drabssagen, hvor en 53-årig mand nu er sigtet.