Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

12. februar 2024 14:40

Dansk statsborger anholdt i Tyskland for drab ved Nørrebro Station

En 20-årig dansk statsborger er søndag blevet anholdt i Tyskland på anmodning af Københavns Politi. Den 20-årige er mistænkt for et drab begået ved Nørrebro Station den 7. februar 2024.

Onsdag aften den 7. februar 2024 blev en 31-årig georgisk mand dræbt nær Nørrebro Station. Anmeldelsen kom ind kl. 23.46 og lød på et slagsmål mellem to personer. Da politiet kort efter kom frem til stedet, var den 31-årige hårdt såret af knivstik. Han døde senere på hospitalet.

 

Søndag kunne tysk politi så anholde en 20-årig, herboende dansk statsborger.

 

”Der blev med det samme iværksat en omfattende og intensiv efterforskning, som søndag førte til, at vores kolleger i tysk politi anholdt den 20-årige for drabet,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling.

 

Den 20-årige vil nu blive begæret udleveret til Danmark.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

22. februar 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Det er fortsat vurderingen, at der verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø. Københavns Politi forlænger derfor lukningen af to tilholdssteder.

22. februar 2024

Københavns Politi

26-årig mand dømt for billigelse af terror

I en sag om billigelse af terror med relation til Hamas' angreb mod Israel er en 26-årig mand i dag idømt fire måneders betinget fængsel med vilkår om 100 timers samfundstjeneste.

9. februar 2024

Københavns Politi

29-årig mand tiltalt for trafikdrab på treårig pige

Anklagemyndigheden ved Københavns Politi har rejst tiltale mod en 29-årig mand for uagtsomt manddrab. Manden er tiltalt for i THC-påvirket tilstand at have påkørt en treårig pige og efterfølgende at være kørt væk fra ulykkesstedet.