Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

21. august 2019

Anklagemyndigheden beder om udsættelse i LTF sag

Anklagemyndigheden har i dag bedt Københavns Byret om to til tre måneders udsættelse i forbudssagen mod LTF.

Anmodningen sker som følge af den instruks, der udgik fra Rigsadvokaten mandag: 

”I lyset af Rigsadvokatens instruks om midlertidig stop af brug af teleoplysninger har vi fundet det rigtigst at bede om en udsættelse af forbudssagen mod LTF i to til tre måneder. Det gør vi, fordi der i forbudssagen bl.a. indgår en række straffedomme, hvor teleoplysninger i varierende omfang har indgået. Disse sager skal nu undersøges nærmere,” siger chefanklager i Københavns Politi, Ida Sørensen og tilføjer: 

”Anmodningen om udsættelse af forbudssagen ændrer efter vores opfattelse ikke ved grundlaget for det foreløbige administrative forbud,” siger Ida Sørensen. 

Det er nu op til Københavns Byret at tage stilling til anmodningen om udsættelsen, hvilket vil ske ved retsmødet den 23. august. 

Forbudssagen mod LTF blev indledt ved Københavns Byret den 6. februar 2019 og har indtil videre været hovedforhandlet over 22 retsdage.
 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

2. juni 2020

Københavns Politi

Københavns Politi indfører opholdsforbud på Sandkaj/Göteborg Plads

Fra kl. 12.30 i dag, tirsdag den 2. juni 2020, bliver det midlertidigt forbudt at tage ophold i en zone langs Sandkaj og Göteborg Plads. Forbuddet gælder frem til den 4. juni 2020 kl. 18.00.

29. maj 2020

Københavns Politi

Seks personer tiltalt for 680 tilfælde af bedrageri mod ældre

Seks mænd er i dag blevet tiltalt for på systematisk vis at have begået databedrageri ved at franarre ældre borgere deres personlige oplysninger, blandt andet NemID.

29. maj 2020

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger tre ud af fire visitationszoner

De nuværende visitationszoner på Amager, Nørrebro og i Husum bliver forlænget indtil den 12. juni 2020 kl. 18. Visitationszonen på Frederiksberg bliver ikke forlænget

Afvis cookies