Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

5. maj 2022 11:23

Brand på Grøndals Parkvej opstod i tagkonstruktion

Københavns Politis tekniske undersøgelser efter branden på Grøndals Parkvej i Vanløse er nu afsluttede. Undersøgelserne viser, at den omfattende brand er opstået i tagkonstruktionen. Det har dog ikke været muligt at afklare den præcise årsag.

Den store brand, der fredag den 25. marts ødelagde flere beboelsesejendomme på Grøndals Parkvej i Vanløse, begyndte i tagkonstruktionen i opgang 6A.

Det viser de brandundersøgelser, som teknikere fra Københavns Politi har gennemført. 

»Det var et sted i opgang 6A, at flammerne først blev set. Vores undersøgelser viser, at branden er opstået i tagkonstruktionen i den opgang,« siger vicepolitiinspektør Brian Belling fra Københavns Politi.

Ud over de brandtekniske undersøgelser har Københavns Politi talt med vidner og beboere fra de pågældende opgange. Det har dog ikke været muligt at afklare den præcise årsag til, hvad der førte til branden, og den videre behandling af sagen fortsætter nu.

Ud over branden på Grøndals Parkvej efterforsker Københavns Politi fortsat branden i Hyltebjerg Kirke i Vanløse den 21. marts. Her er de brandtekniske undersøgelser endnu ikke afsluttede.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

8. december 2023

Københavns Politi

Pas på dit kreditkort når du skal hjem fra byen

Københavns Politi efterforsker for tiden flere sager, hvor især unge mænd har fået stjålet og misbrugt deres kreditkort, når de har taget en pirattaxa hjem fra nattelivet. Politiet opfordrer til, at man aldrig benytter sig af pirattaxaer.

7. december 2023

Københavns Politi

Seks anholdt i sag om organiseret handel med hash

Københavns Politi har i dag anholdt seks personer med tilknytning til den organiserede hashhandel i Pusher Street på Christiania. De sigtes for handel med mellem 102 og 224 kg hash.

7. december 2023

Københavns Politi

Skærpet strafzone og tilbageholdelse af tilskuere ved Champions League-kamp

For at forebygge uro, når F.C. København den 12. december møder tyrkiske Galatasaray S.K., opretter Københavns Politi en midlertidig skærpet strafzone omkring Parken. Samtidig er der givet påbud om, at udeholdets fans skal kunne tilbageholdes på stadion i op til en time efter kampen.