Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

5. maj 2022 11:23

Brand på Grøndals Parkvej opstod i tagkonstruktion

Københavns Politis tekniske undersøgelser efter branden på Grøndals Parkvej i Vanløse er nu afsluttede. Undersøgelserne viser, at den omfattende brand er opstået i tagkonstruktionen. Det har dog ikke været muligt at afklare den præcise årsag.

Den store brand, der fredag den 25. marts ødelagde flere beboelsesejendomme på Grøndals Parkvej i Vanløse, begyndte i tagkonstruktionen i opgang 6A.

Det viser de brandundersøgelser, som teknikere fra Københavns Politi har gennemført. 

»Det var et sted i opgang 6A, at flammerne først blev set. Vores undersøgelser viser, at branden er opstået i tagkonstruktionen i den opgang,« siger vicepolitiinspektør Brian Belling fra Københavns Politi.

Ud over de brandtekniske undersøgelser har Københavns Politi talt med vidner og beboere fra de pågældende opgange. Det har dog ikke været muligt at afklare den præcise årsag til, hvad der førte til branden, og den videre behandling af sagen fortsætter nu.

Ud over branden på Grøndals Parkvej efterforsker Københavns Politi fortsat branden i Hyltebjerg Kirke i Vanløse den 21. marts. Her er de brandtekniske undersøgelser endnu ikke afsluttede.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

25. maj 2023

Københavns Politi

Fængsel på livstid for landsforræderi

En 32-årig dansk statsborger blev i dag idømt livsvarigt fængsel blandt andet for landsforræderi ved at have kæmpet for Islamisk Stat i Syrien.

25. maj 2023

Københavns Politi

Anbringelsesdom for drab på kæreste

En 25-årig mand blev i dag idømt tidsubestemt anbringelse på en psykiatrisk behandlingsafdeling. Han har under sagen tilstået at have kvalt sin kæreste, som blev fundet i en bil i vandet ved Amager Strandpark.

16. maj 2023

Københavns Politi

Københavns Politi indfører kørselsforbud i nattelivszoner

Fra den 1. juni 2023 bliver ikke-nødvendig kørsel forbudt i nattetimerne på flere gader i nattelivszonerne. Borgere, der bor i nattelivszonerne, bliver ikke omfattet af forbuddet. Derudover ændres nattelivszonen i Vestergade, så den inkluderer mere af Nørregade samt et område ved Vester Voldgade.

Forslag