Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

14. september 2022 10:34

Drabsmand brugte cykel under flugten

Københavns Politi har et godt billede af den flugtrute, som gerningsmanden til drabet mandag aften på Frederikssundsvej benyttede. Politiet vil derfor gerne høre fra vidner, der kan have set ham.

På baggrund af den igangværende efterforskning af det drab, der blev begået mandag aften i en butik på Frederikssundsvej i København NV, har Københavns Politi fået klarlagt noget af den rute, som gerningsmanden benyttede sig af efter drabet på en 24-årig mand.

Politiet modtog anmeldelse om skyderiet mandag kl. 20.47, og efter at have gennemgået videoovervågning og talt med vidner står det klart, at gerningsmanden er løbet ud af butikken og til venstre ad Frederikssundsvej. Kort efter drejede han til venstre ad Vibevej, hvor han tog en cykel og formentlig kørte til højre ad Ørnevej.

 

Københavns Politi 

 

”Vi har et rimeligt godt billede af, hvor gerningsmanden har bevæget sig hen umiddelbart efter drabet, men vi vil fortsat gerne tale med vidner, der har været i området ved Vibevej og Ørnevej mandag aften. De kan have set gerningsmanden på cykel,” siger vicepolitiinspektør Knud Hvass fra Københavns Politi.

Gerningsmanden beskrives som en ung mand, der er spinkel af bygning og var iført sort beklædning. Han var desuden maskeret og havde en hætte trukket op over hovedet.

Nærpolitiet var i går til stede ved gerningsstedet med den mobile politistation, som fik besøg af mere end 80 borgere. I den forbindelse kom der oplysninger, som nu indgår i den fortsatte efterforskning. 

Er der borgere, der har oplysninger til sagen, bedes de kontakte Københavns Politi på tlf. 1-1-4.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

25. marts 2024

Københavns Politi

Dom i sag om drabsforsøg i supermarked på Nørrebrogade

Syv mænd er i dag idømt mellem otte måneder og 14 års fængsel i sag om to drabsforsøg i et supermarked på Nørrebrogade i januar sidste år.

25. marts 2024

Københavns Politi

Skærpet strafzone omkring Parken og tilbageholdelse af udebanefans

For at forhindre voldelige sammenstød i forbindelse med fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 1. april indfører Københavns Politi en midlertidig, skærpet strafzone omkring Parken. Samtidig har Parken fået et påbud om, at udeholdets fans skal tilbageholdes på stadion i op til en time efter kampen.

21. marts 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.