Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

22. januar 2020

Eftersøgt bandemedlem anholdt i Barcelona

Den 24-årige mand har været efterlyst siden midten af november.

Spansk politi har onsdag den 22. januar anholdt et 24-årigt, dansk bandemedlem, der har været internationalt efterlyst siden november sidste år. 

Her flygtede den 24-årige fra en psykiatrisk afdeling i Slagelse, hvor han var indlagt under en varetægtsfængsling for et voldeligt overfald i en frisørsalon på Nørrebro under bandekonflikten i 2018. 

”Vi har haft et tæt og intensivt samarbejde med vores kolleger i Det nationale politi i Barcelona, og anholdelsen af den 24-årige skal gerne sende et tydeligt signal om, at man ikke skal føle sig sikker, blot fordi man er flygtet til lunere himmelstrøg,” siger leder af Afdeling for organiseret kriminalitet i Københavns Politi, Knud Hvass. 

Han beskriver overfaldet på Nørrebro, som den 24-årige er mistænkt for at have været en ledende del af, som ”særdeles groft og koldblodigt”.

Den 24-årige vil nu blive begæret udleveret til Danmark.

 

Pressekontakt: Vicepolitiinspektør Knud Hvass, tlf. 5133 2689.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

19. maj 2020

Københavns Politi

To mistænkte it-bagmænd anholdt i sag om salg af narkotika på internettet

To mænd fra Roskilde på henholdsvis 23 og 29 år er sigtet for at medvirke til salg af en større mængde kokain og anden narkotika. De er mistænkt for at stå bag en it-platform på internettet, hvor salget har fundet sted siden foråret 2018.

15. maj 2020

Københavns Politi

Visitationszoner i Københavns Politikreds forlænges

De nuværende visitationszoner på Amager, Frederiksberg, Nørrebro og i Husum bliver forlænget indtil fredag den 29. maj 2020 kl. 18.

15. maj 2020

Københavns Politi

To personer dømt for besiddelse af 7,9 kilo kokain

Retten på Frederiksberg har i dag idømt en 70-årig mand syv års fængsel og en 28-årig mand tre år og seks måneders fængsel for at have opbevaret en større mængde kokain på en adresse i Københavns Nordvestkvarter med henblik på videreoverdragelse. Den 70-årige blev ligeledes udvist af Danmark med et indrejseforbud for bestandig.

Afvis cookies