Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

26. august 2023 22:03

Flere ramt af skud på Christiania

Københavns Politi indkalder til doorstep ved bagindgangen til Politigården i Otto Mønsteds Gade kl. 22.45.

Flere personer er lørdag aften ramt af skud på Christiania. Københavns Politi modtog den første anmeldelse om skud affyret på og nær Stjernskibet i Pusher Street kl. 19.25. Der blev med det samme rykket massivt ud til stedet, hvor patruljerne kunne konstatere, at flere personer var ramt. 

Et større område omkring Pusher Street blev med det samme afspærret, hvilket det fortsat er, og Københavns Politi anmoder om, at evt. tilstedeværende respekterer politiets anvisninger. 

I forlængelse af skudepisoden indkalder Københavns Politi til et doorstep ved ledende politiinspektør Poul Kjeldsen ved bagindgangen til Politigården i Otto Mønsteds Gade kl. 22.45. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

24. november 2023

Københavns Politi

Dømt for svindel med corona-støtte

Københavns Byret har idømt en 62-årig mand to år og seks måneders fængsel for svig med offentlige midler ved uberettiget at have søgt om lønkompensation og kompensation for faste omkostninger som følge af corona-pandemien. Af de to år og seks måneder er de to år gjort betinget.

20. november 2023

Københavns Politi

Fortsat lukning af rocker-/bandetilholdssteder - visitationszoner ophører

Det er politiets vurdering, at der fortsat er konflikt mellem to grupperinger i rocker-/bandemiljøet. På den baggrund forlænges lukningen af tre tilholdssteder i København. Dog er der i den seneste tid registreret færre hændelser i visitationszonerne, og derfor forlænges de ikke, når de udløber i dag.

20. november 2023

Københavns Politi

Københavns Politi lukker Pusher Street midlertidigt

Som led i det igangværende arbejde, der på sigt skal føre til en permanent lukning af hashhandlen i Pusher Street på Christiania, gennemfører Københavns Politi på onsdag en midlertidig lukning af gaden.