Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

4. juli 2022 16:42

I alt 10 personer ramt skud ved skyderiet i Field's

Københavns Politi kører fortsat en massiv efterforskning af skyderiet søndag den 3. juli i Field’s, hvor 10 personer blev ramt af skud. Tre blev dræbt, mens syv andre blev såret.

Tre personer blev i går dræbt ved et skyderi i butikscenteret Field’s. Kort efter anholdt Københavns Politi den formodede gerningsmand. Den pågældende er i dag blevet varetægtsfængslet i surrogat på en lukket psykiatrisk afdeling frem til den 28. juli 2022.

Københavns Politi har siden anmeldelsen haft en massiv efterforskning af sagen. Ud over de tre dræbte er der i alt 27 sårede eller tilskadekomne.

De 10 skudofre er fire mænd og seks kvinder i alderen 15-50 år. Heraf er de seks personer danske statsborgere født i Danmark. Derudover er der tale om to svenske statsborgere samt en russisk og en afghansk statsborger. De to sidstnævnte er begge bosiddende i Danmark.

De tre dræbte er en 17-årig mandlig dansk statsborger, en 17-årig kvindelig dansk statsborger og en 46-årig russisk mand, der var bosiddende i København.

Derudover blev syv personer såret af skud. Det drejer sig om fem kvinder og to mænd.
Fire af dem blev alvorligt såret. Der er tale om to danske kvindelige statsborgere på henholdsvis 19 og 40 år, en mandlig svensk statsborger på 50 år samt en 16-årig kvindelig svensk statsborger.

Tre personer kom lettere til skade, da de blev strejfet af skud. Der er tale om en 15-årig kvindelig dansk statsborger, en 17-årig kvindelig dansk statsborger og en 45-årig mandlig afghansk statsborger, der er bosiddende i Danmark.

20 andre personer kom i går lettere til skade under evakueringen af Field’s.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

22. april 2024

Københavns Politi

Otte personer dømt for serie af indbrud og indbrudsforsøg hos ældre

Seks kvinder og to mænd i alderen 18 til 64 år er idømt fængselsstraffe for at have løjet sig adgang til ældre borgeres boliger. I nogle tilfælde er det lykkedes dem at stjæle beboernes værdigenstande.

18. april 2024

Københavns Politi

Seks anholdt for røveri bedrageri og tricktyveri i det københavnske natteliv

Efter længere tids efterforskning af en række røverier, tricktyverier og databedragerier har Københavns Politi anholdt seks mænd. De vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

18. april 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.